100% kupaca bi
preporučilo ovu
prodavnicu

Recenzije prodavnice

Hoopla.rs

Hoopla.rs

Motion Detection 2.0

Pametno snimanje pokreta – povećana preciznost i efikasnost

Detekcija pokreta sa tehnologijom dubokog učenja

Hikvision kombinuje široko primenjivu funkciju detekcije pokreta sa dubinskim algoritmima učenja koji razlikuju ljude i vozila od drugih pokretnih objekata.

Minimiziranjem lažnih alarma uzrokovanih životinjama, padajućim lišćem i jakom kišom, te održavanjem budnog okidača alarma, Motion Detection 2.0 omogućava vlasnicima poslovnih objekata i kuća da usmere svoje sigurnosne resurse na stvarne pretnje.

Korisna i pristupačna veštačka inteligencija je stigla na masovno tržište i raznovrsne skupine korisnika. Nastavite čitati da saznate više.

Kako funkcioniše Motion Detection 2.0?

Hikvision Motion Detection 2.0 poseduje klasifikaciju ciljeva – ljudi i vozila, jednostavnu konfiguraciju i efikasno reprodukovanje.

Klasifikacija meta lica i vozila

U laboratorijama kompanije Hikvision, algoritmi za duboko učenje su obučeni da klasifikuju objekte u video zapisima u tri kategorije – Osobe, Vozila i Ostalo. Korisnici mogu dalje da konfigurišu algoritme da automatski detektuju osobe, vozila ili oboje na osnovu njihovih specifičnih zahteva, a zatim da ih obaveštavaju u realnom vremenu.

Jednostavna konfiguracija

Funkcija detekcije pokreta 2.0 bez konfiguracije je podrazumevano UKLJUČENA i generiše mnogo manje lažnih alarma od konvencionalne detekcije pokreta.

Efikasna reprodukcija

Video snimci snimljeni kamerama koje omogućavaju detekciju pokreta 2.0 se sortiraju u „Datoteke osoba“ i „Datoteke vozila“. Ovo omogućava vlasnicima kuća i preduzećima da kliknu na kategoriju i koriste informacije o vremenu ili lokaciji kako bi brzo locirali klip koji žele.

Gde mogu da koristim detekciju pokreta 2.0?

Hikvision-ovi kupci koriste Motion Detection 2.0 za širok spektar stambenih i poslovnih aplikacija, kako u zatvorenom tako i napolju.

Stambeni blok

Skladišta

Zgrade 

Parkirališta

Koji proizvodi dolaze opremljeni detekcijom pokreta 2.0?

Detekcija pokreta 2.0 stavlja pametnu bezbednost na raspolaganje svima. Dostupan je u raznim Hikvision-ovim front- and back-end proizvodima.

Mrežne kamere
Value serije

Mrežni video snimači
Pro serije

Digitalni video snimač
Value serije

Loading

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak u prodavnicu