100% kupaca bi
preporučilo ovu
prodavnicu

Recenzije prodavnice

Hoopla.rs

Hoopla.rs

Polisa privatnosti

“Manicom CcTv doo” svoju obavezu čuvanja vaše privatnosti shvata veoma ozbiljno, i svaku vašu informaciju koju ostavite tretiraćemo profesionalno, u skladu sa Zakonom o Elektronskoj Trgovini (Sl.Glasnik Republike Srbije, br. 41/2009) i Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (Sl. glasnik Republike Srbije, br. 87/2018)

Posetom našeg sajta i/ili registracijom prihvatate i saglasni ste sa praksom opisanom u našoj Polisi privatnosti.

“Manicom CcTv doo” se obavezuje da štiti Vašu privatnost i garantuje upotrebu ostavljenih informacija u skladu sa Polisom Privatnosti opisanom ispod:

  • O Nama
  • Koje informacije prikupljamo
  • Korišćenje informacija
  • Sigurnost podataka
  • Ko još može videti vaše informacije
  • Vaša pitanja
  • Kontaktirajte nas

 

O NAMA:

Svaka lična informacija dostavljena ili prikupljena na sajtu www.cctv.rs je kontrolisana od strane Manicom CcTv doo kompanije registrovane u Srbiji, sa sedištem u Beogradu, Batajnički drum 23.

Kada napravite porudžbinu ili na drugi način komunicirate sa www.cctv.rs sajtom, Manicom CcTv doo ima pravo da od Vas traži određene informacije u cilju realizacije porudžbine (Ime i Prezime, broj telefona, adresu, kontakt, i sl.) Takođe, Manicom CcTv doo ima pravo čuvanja liste proizvoda za koje ste pokazali interesovanje ili koje ste kupili, kao i pravo da evidentira Vaše navike prilikom posete našem sajtu, npr. koje ste stranice posećivali i sl.

Pogledajte primere kako informacije mogu biti prikupljene od strane privrednog društva Manicom CcTv doo:

Informacije koje Vi ostavljate nama: Mi primamo i skladištimo informacije koje su poslate tokom posete našem sajtu ili koje nam Vi dostavite na bilo koji drugi način (email-om ili telefonom). Ove informacije mogu nam biti dostavljene prilikom porudžbina (putem sajta ili putem telefona), pretragom na našem sajtu, pristupom Vašem nalogu ili tokom ostavljanja komentara, odnosno pisanja Vašeg mišljenja o proizvodima.

Informacije koje se automatski dobijaju: Mi dobijamo, pregledamo i skladištimo informacije svaki put kada pregledate naš sajt. Kao i mnogi drugi sajtovi, mi koristimo „cookies“(objašnjenje na Google) kako bismo prikupili određene informacije kada vaš Web Browser pristupa www.cctv.rs sajtu. Informacije koje automatski dobijamo ovim putem uključuju vašu IP adresu kojom ste povezani na internet, naziv Vašeg kompjutera, browser i operativni sistem kao detalje o internet konekciji sa koje pristupate. Takođe, možemo koristiti i druge softvere, poput Google Analitike, koja meri i sakuplja informacije o vašoj sesiji, dužinu posete određenim stranicama, klikove i drugo.

Facebook prikupljanje podataka:

Posedujemo skriptu koja vrši analizu posete, posetilaca, njihove radnje na sajtu sa ciljem što boljeg korisnickog iskustva ( user experience) sa naše strane i što boljeg plasiranja oglasa našim korisnicima.

Manicom CcTv doo podatke prikupljene na napred navedene načine ne plasira trećim licima, niti ih prodaje. Sve prethodno navedeno je u cilju što boljeg promovisanja poslovanja Manicom CcTv doo.

KAKO KORISTIMO OVE INFORMACIJE:

Sve informacije se čuvaju na sigurnom i u skladu sa internom polisom o bezbednosti. Informacije mogu biti upotrebljene za:

  1. Proveru i isporuku porudžbina
  2. Pružanje podrške kupcu
  3. Pomoći pri sprečavanju prevara (provera kreditne kartice)
  4. Vođenje vaše istorije kupovine

Prilikom kreiranja naloga na Manicom CcTv doo ili kreiranja narudžbine saglasni ste sa gore navedenim stavkama o upotrebi podataka.

SIGURNOST PODATAKA: Vaša bezbednost je garantovana jer Manicom CcTv doo koristi najnovije bezbednosne mere da zaštiti Vaše podatke prilikom posete sajtu ili kupovini kod nas.

KO JOŠ MOŽE VIDETI VAŠE PODATKE Pored ovlašćenih zaposlenih u Manicom CcTv doo, Vaše podatke možemo proslediti nekoj od kurirskih službi u slučaju porudžbine određenih artikala, kako bi bili u mogućnosti da isporučimo robu, ili našoj marketinškoj agenciji, koja Vaše podatke može koristiti isključivo u svrhe analiza i poboljšanja kvaliteta pružanja usluge. Dodatno, određene Vaše informacije mogu biti prosleđene ovašćenom državnom organu na njihov eksplicitni zahtev.

VAŠA PITANJA: Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare vezane za korisničku privatnost ili za Manicom CcTv doo, Polisu Privatnosti ili ste već poslali informacije koje ne želite da se koriste u svrhe prethodno opisane, odnosno ukoliko i ste poslali netačne podatke, molimo Vas da nas kontaktirate na adresu iz kontakta na sajtu, ili putem telefona +381 11 244 31 22 ili email-om info@cctv.rs i informacija će biti ispravljena čim pre ili uklonjena na Vaš zahtev. Ukoliko smatrate da ova polisa nije zadovoljavajuća, ili da je mi nismo ispoštovali u bilo kojem pogledu, kontaktirajte nas kako bi smo Vam pomogli i razrešili Vaš problem.

Pravo na pritužbu Povereniku za zaštitu podataka o ličnosti i pravo na upravnu i sudsku zaštitu: Ukoliko korisnik smatra da se obrada njegovih podataka o ličnosti sprovodi suprotno odredbama Zakona ili drugih važećih propisa, može podneti pritužbu Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti. Ukoliko nije zadovoljan odlukom Poverenika, protiv nje može tužbom pokrenuti upravni spor u roku od 30 dana od prijema odluke. Podnošenje tužbe u upravnom sporu ne utiče na pravo da se pokrenu drugi postupci upravne ili sudske zaštite.

PODRŠKA I REKLAMACIJE:

Bilo koji problem vezan za proizvod kupljen u našoj online prodavnici možete rešiti kontaktom na bilo koji od dole navedenih podataka:

  • Emailom na info@cctv.rs
  • Poštom na Manicom CcTv doo, Koče Kapetana 26, Beograd, Srbija
  • Telefonom na +381 11 244 31 22
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak u prodavnicu