100% kupaca bi
preporučilo ovu
prodavnicu

Recenzije prodavnice

Hoopla.rs

Hoopla.rs

Hikvision LED Imaging Tehnologija

Ulepšajte svaki trenutak

Šta je Hikvision LED tehnologija snimanja?

Bogatstvo naprednih tehnologija kao što su PixMaster, HDR10, 16-bitna dubina boje, množenje sivih tonova i drugih, podržavaju Hikvision-ove LED proizvode za snimanje. Rezultat? Ultra jasni i realistični vizuelni prikazi koji odgovaraju velikom broju aplikacija.

Hikvision razvija patentiranu tehnologiju za poboljšanje slike kako bi omogućio zadivljujući, dinamičan sadržaj vrhunskog kvaliteta. Tehnologija se odlikuje odličnim performansama ekrana, automatskim podešavanjem osvetljenosti i filtriranjem plavog svetla za potpuno novo korisničko iskustvo.

Odlične performanse prikaza

PikMaster tehnologija

Hikvisionova jedinstvena PikMaster tehnologija koristi algoritme za poboljšanje slike na nivou piksela kako bi pružila vrhunsku jasnoću bez gubitka ijednog detalja.

HDR10 tehnologija

HDR10 (High Dinamic Range) tehnologija poboljšava efekat ekrana boljim kontrastom, više boja i svetlijim slikama. Kada LED slike stvaraju jak kontrast na ekranu, HDR10 obezbeđuje oštrinu i jasne detalje.

Poboljšanje slike i teksta

LED tehnologija za poboljšanje slike obezbeđuje bolji sjaj slike, transparentnost i jasnije detalje. Tehnologija poboljšanja teksta koristi algoritam za uklanjanje alijaza za poboljšanje prikaza linija.

Tehnologija množenja sivih tonova

Tehnologija povećava odnos kontrasta slike sa niskim sivim tonovima za 64 puta kako bi rešila probleme kao što su mozaik i vinjetiranje, pružajući delikatan prelaz slike.

Automatsko podešavanje osvetljenosti

Uz pomoć svetlosnog senzora, LED ekran omogućava automatsko podešavanje osvetljenosti na osnovu osvetljenosti ambijenta.

Filtriranje plave svetlosti

Hikvision LED diode filtriraju preko 90% plave svetlosti koja je štetna za ljudske oči, štiteći vid korisnika i smanjujući vizuelni zamor. Ovo je posebno korisno u aplikacijama koje zahtevaju dugotrajno gledanje, kao što su centri za praćenje i konferencijske sobe.

Gde mogu da koristim Hikvision LED Imaging tehnologiju?

Hikvision LED Imaging tehnologija odgovara i unutrašnjoj i spoljašnjoj primeni zbog svojih mogućnosti u poboljšanju osvetljenosti i kontrasta slike. Dostupno je više oblika, kao i inovativni dizajni prilagođeni korisniku.

LED snimanje u zatvorenom prostoru
Pik Master tehnologija stvara izuzetno jasnu sliku. Širok spektar stepena boja, omogućen 22-bitnim gornjim nivoom sive boje, pruža obilje boja. Višestruki režimi temperature boje pružaju prilagođenije izbore za tačne i realistične slike samo jednim klikom.

LED snimanje na otvorenom
Odlična tehnologija za obradu slika poboljšava performanse ekrana isporukom prefinjenih slika u njihovim pravim bojama i na nju ne utiče izgled oblika – bilo da se radi o transparentnim LED diodama, LED posterima ili bilo čemu drugom. Osvetljenost od 10.000 nita takođe obezbeđuje odličnu vidljivost na sunčevoj svetlosti.

Hikvision LED Imaging tehnologija pruža realistično i živopisno iskustvo slikanja u sobama za sastanke, poslovnim zgradama, maloprodajnim objektima, aerodromima i još mnogo toga.

Konferencijske sale

Tržni centri

Komandni centri

Primene na otvorenom

Loading

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak u prodavnicu