100% kupaca bi
preporučilo ovu
prodavnicu

Recenzije prodavnice

Hoopla.rs

Hoopla.rs

Kopnena naftna polja

Otključajte moć digitalne transformacije

Digitalno rešenje za naftna polja

Naftna polja na kopnu su primarni izvor proizvodnje sirove nafte i postala su vitalna komponenta globalnog energetskog miksa. Hikvision-ovo najsavremenije rešenje za digitalna naftna polja koristi pametne tehnologije i proizvode za poboljšanje fizičke bezbednosti, pomoć u proizvodnji i obezbeđenje bezbednosti osoblja. Otkrijte kako ovaj sveobuhvatni sistem upravljanja, integrisan sa pametnim tehnologijama, značajno unapređuje operativnu sigurnost i efikasnost naftnih polja na kopnu.

Vozila

Čuvanje vaše flote sigurnom i efikasnom

Izazovi
Nedostatak preciznog praćenja statusa vozača predstavlja značajan rizik i za vozača i za putnike u vozilu. Sa stalnim protokom saobraćaja u prometnim naftnim poljima, sposobnost praćenja i koordinacije vozila postaje ključna za sprečavanje nesreća i osiguravanje nesmetanog rada.

Hikvision nudi sveobuhvatne mobilne sisteme za nadzor za zaštitu ljudi i sprečavanje nesreća prilikom vožnje na naftnim poljima.

Praćenje vozila u realnom vremenu

Poboljšava tradicionalno GPS pozicioniranje sa video nadzorom kako bi se sačuvali dokazi za pregled incidenta. Taster za alarm u automobilu obezbeđuju sigurnost vožnje.

Praćenje statusa vozača

Koristi specijalno dizajnirane proizvode za AI analitiku da efikasno spreči opasnosti kao što su umorna vožnja ili upotreba telefona.

AE-VC1B1I-ISF

AE-VC1B1I-ISF
DSM kamera

DS-2XM6122G1-I(D)(M)(-ND)

DS-2XM6122G1-I(D)(M)(/ND)
Prenosiva dome kamera

Loading

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak u prodavnicu