100% kupaca bi
preporučilo ovu
prodavnicu

Recenzije prodavnice

Hoopla.rs

Hoopla.rs

Žični i bežični alarmni sistemi

Zbog čega biste razmišljali da li ste sigurni ili niste, da li je vaša imovina zaštićena ili nije? Jednostavno – tu brigu prepustite alarmnim sistemima, a vi spavajte mirno, pri tome ulažući novac samo jednom, jer je to investicija koja se kroz vreme višestruko vraća.

Novac se vraća na taj način što sprečavate sve potencijalne neželjene situacije, koje bi vas mogle koštati mnogo desetina puta više od proste kupovine i ugradnje jednog kvalitetnog i pouzdanog alarmnog sistema.

U ovom tekstu ćemo se baviti žičnim i bežičnim sistemima zaštite objekata, kao i naprednim žičnim sistemima.

Bežični alarmni sistemi

Ukoliko je vaš dom ili poslovni prostor sređen i ne postoji mogućnost da se provlače novi kablovi, tada savetujemo da se odlučite za bežični sistem. Ova opcija sama po sebi predstavlja jednu dobru kombinaciju bezbednosti, jednostavne instalacije, komfora bežične veze, kao i atraktivne korisničke funkcije.

Alarmne centrale mogu imati 32 bežične zone, što je sjajno za stanove i kuće, kao i za manje poslovne prostore. Centrale poseduju mogućnost telefonske dojave, monitoringa 24 sata, kao i GSM dojavu. Naši instalateri mogu brzo i lako da na licu mesta unaprede sistem, a sve zahvaljujući jednostavnoj programabilnosti na terenu.

Žični alarmni sistemi

Žični alarmni sistemi imaju nešto nižu cenu od bežičnih, a osim toga i još neke prednosti. Poseduju pouzdanu komunikacijsku tehnologiju, lepe tastature i fleksibilna proširenja, što ih sve čini savršenim za komercijalne ustanove, ali i bilo koje stambene jedinice (stanove, kuće, vikendice…).

Kao i bežični alarmni sistemi, imaju mogućnost dojave putem GSM-a, opciju telefonske dojave, kao i monitoringa alarma 24 časa dnevno.

Napredni žični alarmni sistemi

Pored stanova i kuća, malih poslovnih objekata i slično, postoje prostori koji su visoko rizični, kao što su vladine i vojne ustanove, banke, luksuzne stambene jedinice, kao i svi drugi prostori kojima je neophodna maksimalna zaštićenost i sigurnost.

Sve to mogu da osiguraju napredni žični alarmni sistemi, pri čemu su tako dizajnirani da se lako koriste; instalerima je olakšan posao ugradnje i podešavanja zahvaljujući modularnom konceptu.

Pri tome, postoje različite varijante kao što su integracija kontrole pristupa, veliki broj korisnika, korišćenje adresabilnih senzora (sistemi do 96 zona); pored svega navedenog, imate opciju telefonske dojave, monitoring 24 časa i GSM dojavu.

Žični i bežični alarmni sistemi – iskustva

Ako imate u planu nabavku alarmnog sistema kako biste zaštitili objekat u kome živite ili radite, tada je vša najbolja odluka da se obratite nama. Mi smo iskusan tim profesionalaca, koji će vam svojim savetima pomoći da pravilno odaberete opremu spram svojih stvarnih potreba i budžeta namenjenog za to.

Pravilno izbalansiran odnos cena – kvalitet se podrazumeva, kao i ugradnja van teritorije Beograda – pozovite nas da se dogovorimo ako živite u Novom Sadu, Jagodini, Subotici, Čačku, Kraljevu…

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak u prodavnicu