100% kupaca bi
preporučilo ovu
prodavnicu

Recenzije prodavnice

Hoopla.rs

Hoopla.rs

Ozvučenje za svečanosti

Kada kažemo svečanost, pod tim mislimo na razne vrste proslava: svadbe, rođendane, veridbe, krštenja, obeležavanja različitih jubileja, koktele, bankete…

U svim tim situacijama, neizostavno mesto ima – muzika ili u drugom slučaju, potrebno je da se održi možda kratki govor kojim se određeno lice obraća zvanicama.

Preduzeće Manicom CcTv d.o.o. bavi se prodajom i ugradnjom opreme za ozvučenje, i celokupnu ponudu možete da pogledate putem naše web prezentacije. Ukoliko imate dodatna pitanja, nedoumice ili dileme oko izbora opreme i oko toga šta vam je zaista potrebno, tada vam na raspolaganju stoji naše ljubazno i stručno osoblje.

Na primer, postoji dosta kriterijuma po kojima se postavlja ozvučenje u jednoj sali u kojoj se održava svečanost. To je najpre, oblik prostorije, i zvučnici se moraju staviti tako da zvuk jednako dobro čuju gosti za prvim stolovima ali i zvanice koje sede sasvim pozadi, u donjem delu sale. Sličan je slučaj i kada se svečanost odigrava na otvorenom prostoru.

U osnovnu opremu za ozvučenje spadaju pomenuti zvučnici, pojačala, mikrofoni… Postoje i dodatne komponente koje pomažu da se reguliše jačina zvuka, što je ujedno i najvažnije. Tako je moguće odabrati da upravljate jačinom samo jednog zvučnika, ili snagom više njih koji su povezani u jednu celinu.

Ako želite da opremite svoj restoran ili hotel u kojima se odvijaju razičite svečanosti, tada se možete obratiti nama, jer ugradnju ozvučenja vršimo ne samo na području Beograda, već i na teritoriji Srbije – Novi Sad, Subotica, Jagodina, Čačak, Kraljevo…

Iza nas je dugogodišnje iskustvo i niz zadovoljnih klijenata, što je naša prva preporuka da i vašu svečanost učinimo nezaboravnom. Osim toga, koristimo opremu za ozvučenje najpoznatijih svetskih proizvođača i brendova, što ujedno znači visoki kvalitet, sjajne tehničke performanse, kao i dugotrajnu upotrebu.

Pozovite nas, i mi ćemo izaći do vašeg ugostiteljskog ili drugog objekta, da se dogovorimo o tome koji izbor bi bio pravi za vas, kao i o pravilnoj ugradnji izabranog ozvučenja, kako bi se postigao maksimalan efekat.

U današnje vreme, primat je preuzeo surround sistem, koji se najčešće postavlja kao 5.1 ili 7.1, a to bi značilo da dva zvučnika idu napred, dva pozadi – ovo je osnova stereo sistema, centralni zvučnik se postavlja ispred i još jedan deo sistema je subwoofer – to je zvučnik koji reprodukuje frekvencije koje su na donjoj granici čunosti ljudskog sluha.

387
0
Korpa