100% kupaca bi
preporučilo ovu
prodavnicu

Recenzije prodavnice

Hoopla.rs

Hoopla.rs

Da li je kupovina i ugradnja alarmnih sistema skupa investicija?

Na samom početku, postavićemo dva pitanja:

Da li su investicije u budućnost skupe, ako znamo da se vremenom uloženi novac vraća?

Da li miran san i sigurnost mogu da imaju cenu koja se izražava u novcu?

Ukoliko ste na ova dva pitanja odgovorili sa NE, onda ste na pravom mestu – mi vam nudimo alarmne sisteme vodećih svetskih brendova Paradox, kao i profesionalnu ugradnju, a sve to po najpovoljnijim cenama na tržištu.

I to nije sve!

Stručan tim naših saradnika je u svakom momentu spreman da vam predloži najbolja rešenja spram vaših stvarnih potreba – na primer – potrebna vam je sigurnost, ali vi ipak ne štitite NASU, vojni objekat ili vladinu ustanovu, odnosno, vaš stan, kuća, vikendica, kiosk, lokal … – nisu visoko rizični.

Pri tome ne želimo ni u kom slučaju da kažemo da nečija imovina možda manje vredi, već samo da pomognemo da načinite pravi izbor, da ne rasipate bespotrebno novac; tenologija je vrtoglavo napredovala, i zbog toga želimo da ponudimo najbolju opciju u smislu performanse – cena koju plaćate, a sve u skladu sa onim što vam je zaista neophodno.

Alarmni sistemi nisu luksuz – to je potreba savremenog čoveka, u svetu u kome se svake sekunde dešava po neka pljačka, provala, neovlašćeni ulazak, i tom prilikom se nanosi šteta koja je nekoliko desetina puta veća od jednostavne kupovine i ugradnje alarmnog sistema.

Ovakvi sistemi su prva linija odbrane – već samim tim što ih imate, to potencijalne provalnike odvraća od zamisli da provale u vaš prostor; jednostavno – oni „vole“ nezaštićene objekte, pa nemojte da budete „poslastica za lopove“!

Ugradnju vršimo na teritoriji čitavog Beograda, ali i unutrašnjosti Srbije, tako da nas možete kontaktirati ako živite u Novom Sadu, Subotici, Kraljevu, Čačku, Jagodini… „Dobar savet zlata vredi“ – pa iskoristite našu spremnost da izađemo u susret stručnim mišljenjem a sve u cilju zaštite vaše imovine i mirnog sna.

Podela alarmnih sistema prema cenama

Načinićemo jednu grubu podelu, ali koja je dovoljno ilustrativna:

Alarmni sistemi za kuće, stanove, manje lokale, prodavnice, butike, kioske…

Alarmni sistemi za preduzeća, velike prodavnice, veće lokale, višespratne kuće, velike privatne kuće…

Najkvalitetniji bežični alarmni sistemi koji su namenjeni velikim preduzećima i privatnim posedima.

Sistemi novije generacije ispunjavaju visoke zahteve i najzahtevnijih kupaca. Korisno je znati da je dizajn ovih sistema besprekoran, što znači da se nimalo ne narušava enterijer ili eksterijer objekta.

Pri svemu ovome, imajte na umu da ne štitite samo glavne prostorije, već i sve pomoćne, kao što su garaže i podrumi, magacini i sl, a postoji i mogućnost opcije „glass break“, što znači da će vam alarmni sistem dojaviti ako je došlo do loma stakla, to jest, izloga u vašem lokalu.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak u prodavnicu