,

D-Link DWR-720 3G HSPA + Portable Router

Šifra proizvoda: 11198
Uporedi

6,842din.

D-Link DWR – 720 Prenosni HSPA Mobile Router vam omogućava da povežete svoj prenosivi tablet ili smartfon na Internet sa bilo kog mesta i omogućava bežično povezivanje sa drugim korisnicima. Ovaj uredjaj je idealno rešenje za ljude kojima je potrebna privremena internet konekcija.

D-Link DWR-720 Mobile Wi-Fi Hotspot 21 Mbps1 koristi vašu mobilnu 3G internets vezu kako bi vam pružio jednostavnu i brzu Wi-Fi mrežu gde god vam treba. Umesto da se preko USB ključa ograniči na jedan uređaj povezan s Internetom, DWR-720 vam omogućuje stvaranje i deljenje Wi-Fi hotspots mesta gde god imate 3G signal. Kompaktna veličina znači da je možete poneti sa sobom i deliti vezu bilo gde; koristite ga u kafiću za slanje e-mailova dok vaš prijatelj čita vesti ili imate laptop, telefon i tablet istovremeno povezane na internet koristeći samo jednu mobilnu internet uslugu.

 

 

Jednostavno ubacite svoju SIM karticu s omogućenim podacima i DWR-720 će vam omogućiti bežično delovanje vašeg 3G mobilnog interneta. Povežite sve svoje mobilne uređaje s Internetom ili podijelite 3G internet vezu s porodicom, prijateljima ili kolegama kada ste napolju. DWR-720 omogućuje vam i pristup datotekama na vašoj microSD kartici sa ugrađenim slotom za microSD karticu. Podelite slike sa odmora sa porodicom i prijateljima ili dokumente i prezentacije sa kolegama na poslovnom putu. Mobilna Wi-Fi Hotspot točka 21 Mbps omogućava vam da se povežete sa drugima i delite ono što vam je važno dok ste u pokretu.

 

 

Ovaj ruterje dovoljno mali da stane u džep dok ugrađena punjiva baterija znači da ga možete poneti bilo gde sa sobom i surfovati Internetom. Ako je trebate napuniti, možete lako sa bilo kojeg USB punjača. Tačka mobilne Wi-Fi mreže može biti mala, ali može održavati vašu bežičnu vezu sigurnom kao da ste povezani putem vaše kućne mreže. Njegov ugrađeni firewall sprečava potencijalne napade i pokušaje hakovanja sa Interneta, a uz WPA2 enkripcije možete biti sigurni da svoju 3G vezu delite samo korisnicima koje želite.

 

Manufacturer

Model proizvoda

Ruteri

Specifikacija

Na osnovu 0 recenzija

0.0 ukupno
0
0
0
0
0

Ostavi prvi recenziju za “D-Link DWR-720 3G HSPA + Portable Router”

Još uvek nema recenzija.

Možda će vam se svideti …

1
Korpa