100% kupaca bi
preporučilo ovu
prodavnicu

Recenzije prodavnice

Hoopla.rs

Hoopla.rs

Pametnija briga i iskustvo

Optimizirajte negu i iskustvo pacijenata

Hikvision rešenja u bolnicama pametnija briga i iskustvo

Pacijentima i njihovim porodicama potrebno je rešenje koje će minimalizovati vreme čekanja na svakom koraku. Zato iskustvo od parkinga do navigacije, informacionih usluga i bolničke nege čini bolničko iskustvo među potpunim.

Pojednostavljeni parking

  • Uglađen ulazak – Kamere za automatsko prepoznavanje registarskih tablica (ANPR) omogućavaju brz prolaz vozila čak i tokom špica.
  • Jasno navođenje – Na ulazu na parking i na svakom spratu, LED ekrani za navođenje obaveštavaju vozače o broju slobodnih mesta. Kamere za navođenje pri parkiranju ih vode do dostupnog prostora.
  • Fleksibilno plaćanje – Vozači mogu fleksibilno da koriste više načina plaćanja za parking takse, onlajn i van njega.

Preporučeni proizvodi

DS-TCG405-E

4MP ANPR pametna ulazna video jedinica

DS-TCP440-DB

4 MP iBeacon kamera za navođenje sa dva senzora

Usluge navigacije i informacija

Instaliranje digitalnih oznaka za mape i uputstva osigurava da pacijenti ne budu zbunjeni i pod stresom dok traže odeljenje ili jedinicu. Pored toga, displeji na ulazima u liftove, čekaonicama, sobama za konsultacije i drugim delovima bolnice sa velikim prometom mogu pružiti dragocene zdravstvene informacije onima kojima su potrebne.

Preporučeni proizvodi

DS-D6065UN

65-inch Digital Signage

DS-D6055UL-B/S

55-inch Floor Standing Digital Signage

DS-D5B55RB/A

55-inch 4K Interaktivni displej

DS-D5B65RB/C

65-inch 4K Interaktivni displej

Potpomognuta bolnička nega

Brža pomoć nakon pada

Tokom perioda oporavka, hospitalizovani pacijenti su veoma ranjivi na padove. Hikvisionov radarski senzor za detekciju pada automatski detektuje pad pacijenta i odmah prijavljuje nesreću medicinskoj sestri za pomoć. Medicinske sestre mogu da koriste termalni detektor prisustva na odeljenju da ponovo provere incident pomoću termalne slike.

Saznaj više>

Daljinske provere statusa pacijenata

Stalne posete sobama i odeljenjima od strane medicinskih sestara i lekara mogu biti iscrpljivanje resursa. Ovde, radarske i termalne tehnologije mogu istovremeno da obaveštavaju negovatelje o mnogim pacijentima, obezbeđujući više vrsta upozorenja prilagođenih specifičnim rizicima, istovremeno štiteći ličnu privatnost svakog pacijenta.

Jednostavna pomoćna nega

U opštim odeljenjima, Hikvision-ovi radarski senzori za pomoćnu negu prikupljaju osnovne zdravstvene indikatore kao što su broj otkucaja srca i disanja na beskontaktni način. Dopunjujući naprednu medicinsku opremu, ovo pomoćno rešenje pruža osnovne znakove i simptome pacijenata na veoma isplativ način.

Preporučeni proizvodi

DS-TDSB00-EKT/POE/4M

Radar za otkrivanje pada

DS-TDSB00-EKH/POE/2M

Radar za pomoćnu negu

HM-TD1017-2/QW-HS121

Detektor toplotne prisutnosti

 103 ukupno pregledano,  1 danas pregledano

0
Korpa