100% kupaca bi
preporučilo ovu
prodavnicu

Recenzije prodavnice

Hoopla.rs

Hoopla.rs

Hikvision rešenja u maloprodajama zaštitita kupaca

Hikvision-ovo Smart Retail rešenje daje energiju kompanijama najsavremenijim tehnologijama i daje prioritet zaštiti kupaca, osoblja i imovine.

Kontrola gustine i protoka

Osiguranje bezbednog okruženja za kupovinu je od suštinskog značaja. Održavanje prihvatljive gužve u prodavnicama pomaže da kupci budu bezbedni, a istovremeno obezbeđuju njihov mir dok kupuju. Hikvision-ovo rešenje obezbeđuje kontrolu protoka zasnovanu na video zapisima tako da omogućuje upravljanje gustinom kupaca, dajući trenutna upozorenja kada je prisutno više ljudi nego što je planirano u bilo kom trenutku.

Preporučeni proizvodi

DS-2TB1217-6/QA
DS-2TB1217-6-QA

Upravljanje vremenom i prisustvom

Hikvision obezbeđuje MinMoe terminale za prepoznavanje lica za lako i praktično upravljanje osobljem. Omogućavajući efikasno i tačno upravljanje vremenom i prisustvom zaposlenih.

Kontrola pristupa ključnom području

Kada se instalira u oblastima kao što su skladište ili kancelarija, ovlašćeno osoblje će uživati u lakoći pristupa, bezkontaktno uz MinMoe. Možete da upravljate dozvolom za pristup i preuzimate istoriju pristupa pomoću snimljenog videa.

Preporučeni proizvodi

DS-K1T671TM-3XF
DS-K1T671TM-3XF

Video povezivanje sa konvencionalnim sigurnosnim sistemima

Sa svojim sigurnosnim kamerama, Hikvision omogućava video verifikaciju alarma koje pokreću sistemi elektronskog nadzora artikla (EAS) ili protivprovalnih alarmnih sistema, posebno noću, da bi se identifikovali i uhvatili potencijalno zlonamerni incidenti.

Nadgledanje transakcija kroz sistemsku integraciju

Fuzija podataka o transakcijama integracijom Hikvision platforme i POS sistema za podršku preklapanju POS podataka na video fidovima, pružajući detalje transakcije za pretragu. Ovo olakšava rešavanje sporova i smanjenje prevara.

Prevencija požara i upada u ključnu oblast

Hikvision nudi termalne kamere za rano otkrivanje opasnosti od požara sa velikom sigurnošću. Termalne kamere takođe rade za detekciju upada visoke preciznosti čak i u potpunom mraku.

Preporučeni proizvodi

DS-PHA64-P2
DS-PHA64-P2
DS-2CD3756G2T-IZS
DS-2CD3756G2T-IZS

 61 ukupno pregledano,  1 danas pregledano

0
Korpa