100% kupaca bi
preporučilo ovu
prodavnicu

Recenzije prodavnice

Hoopla.rs

Hoopla.rs

Ljudi koji putuju do posla i putnici zaslužuju bolje saobraćajne sisteme

 

Kako gradska populacija raste, tako raste i broj vlasnika automobila i opterećenja na sisteme gradskog saobraćaja. Hikvision dodaje novi nivo vidljivosti i inteligencije savremenim saobraćajnim sistemima, omogućavajući svima da se kreću bezbedno, dok pomaže sistemu da sprovode optimalno planiranje i upravljanje saobraćajem kroz višedimenzionalnu percepciju, AI-pokrenuto računarstvo i agregaciju podataka, povezivanje i vizuelizaciju u pozadini .

Razmislite o bezbednosti na putevima

Obezbeđivanje mere predostrožnosti za regulisanje vožnje i poboljšanje bezbednosti na putevima za vozače i pešake, pokrivajući niz situacija za podizanje svesti i stvaranje fluidnog saobraćajnog okruženja.

Preoblikovati tok saobraćaja

Pomaganje sistemu i vozačima da planiraju unapred kako bi minimizirali zastoje i nezgode tako što se analiziraju podaci uživo i generišu iz inteligentne IoT mreže koja integriše kamere i senzore prilagođene za spoljne situacije.

Redefinišite efikasnost podataka

Omogućavanje pristupa u realnom vremenu svim vrstama podataka o saobraćaju, kao što su brzina vozila, kretanje u prostoru i vremenu i dužina reda, olakšavajući donošenje odluka na osnovu informacija putem trenutne analize podataka.

 83 ukupno pregledano,  2 danas pregledano

0
Korpa