Blog

BlogŠta je ERVVreme kao resurs

Jedan od osnovnih kompanijskih resursa jeste radno vreme zaposlenih. Upravljanje vremenom ima za cilj veću radnu efikasnost i kreiranje dodatne vrednosti i konkurentske prednosti. Sa razvojem organizacije raste potreba da se vremenom zaposlenih efikasnije upravlja.

Rešenja za evidenciju radnog vremena (ERV) beleže prisustvo zaposlenog na radnom mestu, prate, kontrolišu i sakupljaju podatke. Na taj način dobija se uvid u prisustvo svakog pojedinca, ali i ukupnu radnu posvećenost tima.

Garažna vrataGaraža je kuća našeg četvorotočkaša, pa se trudimo da ona bude funkcionalna, praktična, estetski dopadljiva, dugotrajna... Automobil je nekada predstavljao luksuz, dok je to danas potreba savremenog čoveka, koji kroz život juri „200 na sat“. U ovom tekstu ćemo se pozabaviti temom garažnih vrata, saznaćete koji tipovi vrata postoje, koje su karakteristike i prednosti i sl.

Prodaja i ugradnja opreme za krilne i klizne kapijeKapija, krilna ili klizna, na određen način, predstavlja „vizit kartu“ vaše firme ili doma u kome živite, pošto je to prvi utisak koji ostavljate na posetioce, bilo da su to gosti ili poslovni partneri, saradnici, klijenti, kupci... Znamo da prvi utisak možemo da ostavimo samo jednom i da je on ujedno i najjači, stoga bi trebalo da se potrudimo kada odlučujemo kako će izgledati naš eksterijer. 

Klizne kapijeKada neko dolazi u vaš dom, prvo što će primetiti to je kapija. Iz tog razloga, ona veoma utiče na ukupni eksterijer i utisak koji ostavlja vaše domaćinstvo. Ukoliko ste od ljudi koji žele da maksimalno iskoriste prostor kojim raspolažu, tada vam preporučujemo klizne kapije.

U tekstu koji je pred vama moći ćete da pronađete razne korisne i zanimljive informacije o ovom tipu kapija, koje su prednosti i karakteristike i zašto su baš klizne kapije najbolji izbor za vas.

Motori za krilne kapijeZa jednu kapiju, veoma je važno da bude funkcionalna, a zatim i da se uklapa u već postojeći eksterijer vašeg doma ili radnog prostora. Nakon toga, svaki kupac očekuje da kapija traje kroz dugi niz godina, jer je to investicija koja se ne ulaže svakoga dana.

Automatske rampeAutomatske rampe su idealna rešenja za ulaze gde cirkuliše veliki broj vozila. Ujedno, to znači i kontrolu pristupa, međutim, ono na šta želimo da ukažemo to je da je veoma važno kakve parking rampe koristite. Zbog čega?

Kada u vašu firmu dolaze klijenti, saradnici, poslovni partneri, kupci i slično, prvo što će primetiti to je automatska rampa. Ona će, već u startu, mnogo toga reći o vašoj kompaniji. 

Zbog čega je korisno imati kontrolu pristupa?Zbog čega je korisno imati kontrolu pristupa?

Zamislite jedan javni ili poslovni objekat, u kome se zaposleni i stranke šetaju svuda po prostoru, kako ko želi. To nije baš lepa slika, zar ne? U ovoj situaciji, niko se ne bi osećao sigurnim, a najmanje poslodavci i menadžeri koji bi trebalo da pravilno i efikasno organizuju poslovanje.

Zbog čega je dobro imati EVR?Zamislite da ste šef ili vlasnik firme, koji nema nikakav uvid u to kada njegovi zaposleni dolaze i odlaze sa radnog mesta ili se možda šetaju u međuvremenu? Da li mislite, da bi se marljivost, trud i ostajanje duže na poslu trebalo nagraditi, a sa druge strane, nepoštovanje radnih obaveza na odgovarajući način sankcionisati?

Sve što vas zanima o evidenciji radnog vremena i kontroli pristupa – zašto, kako, zbog čega..?Predočite sebi sledeću situaciju: vi ste vlasnik firme koja je smeštena u jednom objektu, i gde se ne zna ko kada dolazi ni odlazi sa posla, da li zaposleni izlaze negde za vreme pauze, da li možda neko radi prekovremeno i koliko; možda imate poteškoće da obračunate plate na osnovu radnih sati?; primećujete da vam opada produktivnost jer nemate uvid u sve te činjenice i to vas zabrinjava?

Šta su to REK ORMANI?Ukoliko ste zaljubljenik u računarske mreže i internet, onda vas svakako zanimaju razne pojedinosti, kao na primer, šta su to rek ormani i čemu oni služe? U našem tekstu ćete pronaći niz korisnih i zanimljivih informacija o ovoj temi, pa predlažemo da nastavite da nas čitate.

Stranica 1 do 10 od 59 (6 stranica)