100% kupaca bi
preporučilo ovu
prodavnicu

Recenzije prodavnice

Hoopla.rs

Hoopla.rs

Dahua zaštita privatnosti 2.0

Šta je zaštita privatnosti 2.0?

Zaštita privatnosti je dizajnirana da zaštiti privatnost i podatke ljudskog o ljudima. Zasnovan je na algoritmu dubokog čitanja i u skladu je sa GDPR-om.

Verzija Privaci Protection 1.0 ostvaruje zamagljenje ljudskog tela i lica u realnom vremenu i omogućava korisnicima pristup video zapisima koji se mogu povratiti bez mozaične maske. Sa osnovama prve verzije, Privaci Protection 2.0 nudi dodatne mogućnosti okluzije (nepravilni poligoni, mozaici i obojeni blokovi) i omogućava izvoz koda na osnovu određenih ciljeva, osiguravajući sigurnost privatnosti ljudi i mesta.

Pogodnosti

 Nepikselirane ljudske mete

Kroz CBR (konstantna brzina prenosa), AI kodiranje ne gubi kompatibilnost sa dekodiranjem kada se integriše sa nezavisnim plejerima ili platformama.

Nepravilni poligoni i okluzija mozaika

Podržava metode okluzije nepravilnih poligona, mozaika i blokova u boji (kamerom).                       –

Okluzija privatnosti u realnom vremenu

Podržava mozaik ljudskog lica i tela u realnom vremenu radi zaštite lične privatnosti. Pored toga, omogućava i analizu lica i ljudskih osobina.

Video oporavak

Sistem zaštite privatnosti omogućava korisnicima pristup video zapisima koji se mogu obnoviti bez mozaične maske. Može se koristiti kao pravni dokaz u slučaju događaja.

Rešenja i proizvodi

Izdvajamo

Podržava onemogućavanje privatnosti u stvarnom vremenu pomoću IP kamere VizMind 7 serije

Podržava nepravilne poligone i okluziju mozaika pomoću IP kamere

Omogućava ovlašćenim korisnicima da dobiju video koji se može povratiti bez mozaika

Selekcija proizvoda

Izdvajamo

Podržava određene ljudske ciljeve koje NVR ne pikselizuje

Podržava okluziju mozaika normalnom IP kamerom

Selekcija proizvoda

Primena

null

Sudnice
Kroz sistem zaštite privatnosti, svedoci koji svedoče u sobi za svedoke automatski se maskiraju mozaikom u stvarnom vremenu kako bi zaštitili svoju privatnost i sigurnost. Podstiče svedoke da svedoče na sudu i štedi vreme administratora od teškog ručnog rada na maskiranju privatnosti.

null

Starački domovi
U staračkim domovima osetljivi prostori poput spavaćih soba nisu pogodni za direktno praćenje. Rešenjem za zaštitu privatnosti osetljiva područja mogu se kodirati kamerom, što ne samo da štiti bezbednost starijih već i smanjuje troškove rada medicinskog osoblja.

 311 ukupno pregledano,  2 danas pregledano

0
Korpa