100% kupaca bi
preporučilo ovu
prodavnicu

Recenzije prodavnice

Hoopla.rs

Hoopla.rs

Dahua video metapodaci 2.0

Šta su video podaci?

Metapodaci se odnose na „podatke koji pružaju informacije o drugim podacima“. Drugim rečima, to su „podaci o podacima. ”Metapodaci imaju različite namene. Korisnicima pomaže da pronađu relevantne informacije i otkriju resurse.

Dahua Video metapodaci tehnologija sa algoritmom dubokog čitanja može da otkrije, prati i uhvati slike ljudi, vozila i nemotornih vozila. Odabire najbolje slike i izdvaja atribute ciljeva kako bi ih odmah locirao. Da bismo bolje poboljšali vrednost njegovih funkcija, dodali smo tehnologiju analize smera i statistiku podataka u verziji 2.0, koja se može koristiti za poslovnu analizu. Takođe smo dodali tehnologiju za otkrivanje OZO da bismo otkrili habanje OZO i upozorili radnike obezbeđenje ako je potrebno.

Pogodnosti

Analiza višestrukih atributa

Kroz CBR (konstantna brzina prenosa), Ai kodiranje ne gubi kompatibilnost sa dekodiranjem kada se integriše sa nezavisnim plejerima ili platformama.

Brza pretraga ciljeva

Nudi Ai pretragu za pronalaženje određenih ciljeva pomoću atributa ciljeva ili slika ljudskog tela.

Otkrivanje OZO

Otkriva usklađenost nošenja lične zaštitne opreme na lokaciji. Atributi koji se mogu otkriti uključuju zaštitne kape, reflektujuće prsluke, maske, naočare, gornju i donju boju.

Statistika protoka

Korisnici mogu da koriste broj i smer ljudi, motornih i ne-vozila za statističke izveštaje i poslovne analize.                                                                                                                                  .

Rešenja i proizvodi

Izdvajamo

· Podržava PPE detekciju.
· Podržati statistiku protoka i izvoz izveštaja.
· Podržava analizu atributa i brzu lokaciju cilja.
· Niski zahtevi za propusnost mreže. Smanjuje prenosni pritisak.

Selekcija proizvoda

Izdvajamo

· Podržava analizu atributa i brzu lokaciju cilja.
· Niski zahtevi za propusnost mreže; Smanjuje prenosni pritisak.

Selekcija proizvoda

Izdvajamo

· Podržava analizu atributa i brzu lokaciju cilja.
· Jedan uređaj može da realizuje višekanalne video metapodatke.
· Nema potrebe za zamenom originalnog IPC-a, što uveliko olakšava primenu.

Selekcija proizvoda

Primena

null

Pametan grad

Korišćenje video metapodataka nadoknađuje ograničenu pokrivenost kamera lica i vozila, povećava integritet dokaza pešaka i vozila i efikasno poboljšava sposobnost osoblja obezbeđenja da otkriva slučajeve.

null

Glavni put

Kroz uređaj Wizmind Video Metadata, atributi, smer i statistika broja ljudi, motornih i ne-motornih vozila mogu se istovremeno analizirati na jednom uređaju. Nema potrebe za čuvanjem slika lica, što može pomoći u zaštiti lične privatnosti.

null

Pogoni

Korišćenjem funkcije za otkrivanje zaštitne opreme može se otkriti da li zaposleni u pogonima nose ličnu zaštitnu opremu po potrebi, što može značajno poboljšati bezbednost na radu zaposlenih.

 306 ukupno pregledano,  1 danas pregledano

0
Korpa