100% kupaca bi
preporučilo ovu
prodavnicu

Recenzije prodavnice

Hoopla.rs

Hoopla.rs

   Dahua Ulaz i izlaz – visoka efikasnost

  • Spoljni ekran: Jasno prikazuje raspoloživi broj parking mesta i pomaže vozaču da zna da li je parking zauzet ili ima li slobodnih mesta.
  • Info ekran: Jasno prikayuje informacije o tablici automobila za vozača, da bi se naznačile informacije vezane za vozača kada se barijera ne otvori i pomogla vozaču da potvrdi tablicu vozila.
  • ANPR kamera: Snimanje i prepoznavanje tablica vozila sa detekcijom videa i petlje, relejom da bi se omogućilo otvaranje rampe, poboljšala efikasnost i bezbednost ulaska.
  • VTO: Interkomunikacija sa bezbednosnim centrom kada ANPR funkcija ne uspe da smanji potrebu za čuvanjem na licu mesta.
  • Parking rampa: Automatsko otvaranje sa daljinskom autorizacijom i zatvaranje detektorom petlje.

Jasna indikacija dostupnih parking mesta za vođenje posetioca i smanjenje vremena u potrazi za parkingom.

Za ulaz širine 3-4 metra, ANPR kamera može detektovati automobil u pokretu na udaljenosti od 3-8 metara uz pomoć videa i petlje. Snimak će tada pomoći da se prepozna broj tablice. Podaci o tablici, isečeni delovi tablice, pregledna slika i video sa kamere biće sačuvani na platformi za kasniju pretragu. PArking rampa će se automatski otvoriti za manje od 1 sekunde putem alarmnog izlaza ako je broj tablice već registrovan na beloj listi.

Kada se registarska tablica uspešno prepozna, ekran sa informacijama će pokazati broj tablice, pomažući vozaču da potvrdi. ANPR sa stopom prepoznavanja od preko 95% i daljinskom autorizacijom preko kontrolnog centra može u velikoj meri smanjiti ljudske intervencije i povećati efikasnost rada.

  • Ugrađeni ANPR, potpuno prepoznavanje tablice za manje od 1 sekunde
  • Video prepoznavanje, značajno smanjuje troškove izgradnje
  • Prisutni izrez na ploči, sliku pregleda vozila i video snimak uživo
  • Otkrivanje videa i petlje, poboljšajte stopu prepoznavanja na više od 95%

Jednom kada funkcija ANPR ne uspe, na ekranu sa informacijama će biti prikazano „Pritisnite dugme za hitne slučajeve“ putem teksta i zvučnika, vozač može da pritisne dugme VTO da pozove bezbednosni centar.

   Druga oblast primene

 153 ukupno pregledano,  1 danas pregledano

0
Korpa