100% kupaca bi
preporučilo ovu
prodavnicu

Recenzije prodavnice

Hoopla.rs

Hoopla.rs

Dahua sistem za bezbednost stambenih blokova

Sa početkom brze urbanizacije, stambena naselja su se pojavila kao centar naših života i kao mesto gde porodice provode većinu svog vremena zajedno. Međutim, novi razvoji u savremenom društvu, kao što su povećanje svesti o bezbednosti, široka upotreba vozila, viši zahtevi u pogledu pogodnosti i udobnosti životnog okruženja, itd., postavili su nove izazove tradicionalnim stambenim konfiguracijama.

   Pregled rešenja

null

Ključne tehnologije

Višenamenska platforma za upravljanje

Dahua platforma za upravljanje sve u jednom, uključuje funkcije za CCTV nadzor, kontrolu pristupa, kontrolu ulaza, video zid, mobilni nadzor i još mnogo toga. Jednostavno za rukovanje, visoke performanse, visoka efikasnost, visoku stabilnost, Isplativo rešenje na jednom mestu.

Sistem jedne kartice za stanovnike zgrade

Video interfon i kontrola pristupa mogu se integrisati u Dahua All-in-One Management platformu. Stanovnicima je potrebna samo jedna kartica za pristup ulazu, vratima, parkingu, kancelariji ili bilo kom drugom objektu u sistemu.

Smart App (Pametno upravljanje)

Odgovarajte na pozive i otvarite vrata daljinski bez obzira da li ste kod kuće, na poslu ili u pokretu pomoću aplikacije Dahua.

E- mapa

Preko E-mape korisnici mogu da vide lokaciju i status uređaja. Uređaji se takođe mogu direktno kontrolisati i nadgledati.

Video Veza

Kada dođe do alarmnog događaja, funkcija video veze gura video poruku u centar za upravljanje i prikazuje je na video zidu. Čuvari tada mogu brzo locirati tačnu poziciju događaja i potvrditi situaciju.

   Struktura sistema

 802 ukupno pregledano,  1 danas pregledano

0
Korpa