100% kupaca bi
preporučilo ovu
prodavnicu

Recenzije prodavnice

Hoopla.rs

Hoopla.rs

Međugradski autobuski prevoz

Inteligentan put transporta
sigurnost i efikasnost

Hikvision rešenja u međugradskom autobuskom prevozu

Globalni rast stanovništva, posebno u urbanim sredinama, postao je stalni trend, što je dovelo do kontinuiranog povećanja sistema javnog prevoza širom sveta. Autobusi javnog prevoza su ključni elementi u gradskom životu, smanjujući broj privatnih automobila na putu i ​​na taj način poboljšavajući transportno okruženje i smanjujući saobraćajne pritiske – da ne pominjemo obezbeđivanje osnovnog prevoza za milione ljudi svakog dana, na svakom kontinentu.

Hikvision nudi sveobuhvatno rešenje za tranzit, koje pokriva tranzitne autobuse, autobuske stanice i depoe, kako bi pomogao vozačima i poboljšao bezbednost u vožnji pomoću inteligentnog sistema pomoći u vožnji. Naše inovacije povećavaju operativnu efikasnost boljim planiranjem i optimizuju upravljanje analizom podataka. Podržavajući integrisanu operativnu platformu i koristeći tehnologiju video analize, Hikvision-ova rešenja sistema tranzitnih autobusa obezbeđuju pouzdano upravljanje transportom i drže korak sa urbanom ekspanzijom.

Povećanje bezbednosti autobusa
Napredna pomoć u vožnji i video obezbeđenje pružaju dodatnu bezbednost putnicima i pomažu vozačima da ostanu fokusirani na uslove na putu, obezbeđujući bezbedniji transport.

Operativna efikasnost
Efikasne operacije uz detekciju statusa autobusnih linija u stvarnom vremenu omogućavaju bolje upravljanje autobusima, pomažući u održavanju kapaciteta autobusnog sistema

Optimizacija sistema
Optimizovani sistemi autobusa sa analizom podataka pomažu u ispunjavanju zahteva urbanog rasta, optimizujući upravljanje procenom vozača, rasporedom autobusa i rutama.

Šta nudimo

Rešenje za tranzitni autobus

Hikvision-ova rešenja za tranzit obezbeđuju centralizovane sisteme za upravljanje autobusima sa ugrađenim uređajima koji pomažu putnicima, vozačima i operaterima, obezbeđujući sigurnost uz video bezbednost visoke definicije i naprednu pomoć u vožnji, kao i analizu operativnih podataka za bolje upravljanje.

Saznaj više>

Rešenje tranzitne autobuske stanice

Naša rešenja za tranzit pomažu operaterima da unaprede upravljanje autobuskim stanicama tako što inteligentno identifikuju neuobičajene aktivnosti, gužvu i nelegalno parkiranje na stanicama, dok pomažu u rešavanju hitnih slučajeva glasovnim prenosom u realnom vremenu.

Saznaj više >

Rešenje tranzitnog autobuskog depoa

Pošto su depoi centralizovana mesta okupljanja autobusa i putnika, Hikvision nudi sveobuhvatno tranzitno rešenje za upravljanje vozilima, osobljem i celim lokacijama u autobuskim depoima, uključujući ulaze, perimetre, parkinge, čekaonice za putnike i kancelarije, tako da depo funkcioniše efikasno. i sigurno.

Loading

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak u prodavnicu