100% kupaca bi
preporučilo ovu
prodavnicu

Recenzije prodavnice

Hoopla.rs

Hoopla.rs

Nadogradnja stereoskopske bezbednosti

Nadogradnja bezbednosti na stereoskopski nivo sa višedimenzionalnom svešću o situaciji

Hikvision rešenja nadogradnja stereoskopske bezbednosti

Proizvodni pogon kombinuje osoblje, robu, opremu i mašine. Da bi proizvodna lokacija funkcionisala nesmetano, bezbednost i sigurnost moraju biti prioriteti.

Hikvision nudi stereoskopsku sigurnost za zaštitu prometnih lokacija i skupih materijala, integrišući razne kamere, proizvode za kontrolu pristupa i objedinjene platforme za upravljanje za sveobuhvatnu zaštitu. Nastavite da čitate da biste saznali kako možemo da obezbedimo višedimenzionalnu svest o situaciji da bismo poboljšali nivoe bezbednosti.

Perimetri: prva linija zaštite

Proizvodni pogoni često imaju veoma velike perimetre, što predstavlja rizike poput neovlašćenog upada i vandalizma. Hikvision koristi termalne i kamere visoke jasnoće za identifikaciju upada, požara i drugih opasnosti. Mrežni zvučnici se takođe koriste za odvraćanje potencijalnih prestupnika i zaštitu proizvodnih pogona.

 

Patrola u parku: Uklonite potencijalne pretnje

Hikvision koristi fleksibilne mere upravljanja patrolama kako bi osigurao potpunu pokrivenost kritičnih područja i ublažio potencijalne rizike. Inteligentni patrolni sistem podržava unapred zakazivanje zadataka patrole, standardizovane rute pomoću KR kodova ili uređaja za kontrolu pristupa i analizu izveštaja nakon patrole.

AR displej: Komanda za celu lokaciju

Industrijski parkovi i proizvodni pogoni često se prostiru na ogromnom području, što čini upravljanje njima izazovnim. Hikvision-ova AR aplikacija može kombinovati veliku sliku i detalje u jednom prikazu uz pomoć TandemVu-a i drugih panoramskih kamera. Zajedno sa interaktivnim sistemima upravljanja, operateri mogu da proveravaju i šalju probleme na licu mesta u realnom vremenu. AR zaštita vodi korisnike korak dalje ka vrhunskoj zaštiti.

Loading

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak u prodavnicu