100% kupaca bi
preporučilo ovu
prodavnicu

Recenzije prodavnice

Hoopla.rs

Hoopla.rs

Radarski video sistem

Ranija upozorenja, povećana bezbednost

Zašto integrisati radar sa videom?

Ponekad su dve tehnologije bolje od jedne. Radar je pokazao velike prednosti u detekciji objekata i praćenju kretanja, što može ponuditi preciznu i pouzdanu detekciju na velikim udaljenostima, bez uticaja bilo kakvog vremena. Uz pomoć radarske tehnologije, video sistemi mogu proširiti mogućnosti percepcije u zaštiti perimetra i bezbednosti na putevima, da pronađu objekte ranije, unapred upozoravaju na rizike i obezbede vidljive slike za verifikaciju otkrivenih objekata.

Aplikacije za radarske video sisteme

Saobraćajni sistem ranog upozorenja za bezbednije puteve

Spajajući radar visoke rezolucije i video, saobraćajni sistem ranog upozorenja otkriva objekte i njihovo kretanje i otkriva opasnosti pre nego što dođete do njih, što se može primeniti na mestima gde postoje krivine na putu ili mrtve tačke na raskrsnicama. Radarska pomoć poboljšava otkrivanje prepreka i saobraćajnih opasnosti na velikim udaljenostima, van vidnog dometa i u uslovima slabe vidljivosti.

Sve-u-jednom radarsko-PTZ rešenje za bezbednost perimetra

Kada radarski senzor otkrije pokretni objekat unutar ograničenih perimetara, upozorenje se šalje integrisanoj PTZ kameri, koja zumira i fokusira se na objekat kako bi snimila događaj. Upozorenje se takođe automatski šalje bezbednosnom timu, pomažući korisnicima da brže reaguju kako bi zaštitili ljude i imovinu. Hikvision rešenje pomaže širokom spektru lokacija i objekata da poboljšaju bezbednost svog perimetra, pokrivajući industrijska mesta, gradilišta, prodajne salone automobila, univerzitete, rudnike itd.

Preporučeni proizvodi

iDS-TCD402-BR
Radar i video detektor vozila od 4 MP

iDS-TCV907-BIR
9 MP ANPR sveobuhvatna saobraćajna kamera

Loading

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak u prodavnicu