100% kupaca bi
preporučilo ovu
prodavnicu

Recenzije prodavnice

Hoopla.rs

Hoopla.rs

8K Tehnologija

More than just more pixels

Šta je 8K tehnologija?

8K, takođe nazvana 8K rezolucija, je rezolucija ekrana od 7680 k 4320 piksela, što je četiri puta veća rezolucija od 4K i 16 puta veća od rezolucije 1080p. Kao najveća rezolucija u industriji bezbednosti do sada, 8K Ultra High Definition tehnologija nudi neviđeni kapacitet za dobijanje više detalja. Ne samo da ga je televizijska industrija usvojila kao standard, već postaje i nova norma za sigurnosne sisteme zasnovane na video zapisima, obećavajući bolji kvalitet slike i bogatije detalje.

Hikvision rešenje

Da bi korisnicima pružio „Pravo 8K“ iskustvo, Hikvision je razvio potpuno rešenje, kombinujući svoje 8K kamere sa 8K NVR-om i ekranima. Hikvisionove 8K kamere pokrivaju ogromna područja i snimaju kristalno čiste slike, dok se njegovi 8K NVR-ovi brinu o video pristupu, skladištenju, prenosu, dekodiranju i izlazu 8K slika.
Kombinacija u potpunosti koristi snagu 8K tehnologije i nudi „Pravo 8K“ iskustvo sa neverovatno jasnim slikama, kao i nesmetan pregled i reprodukciju. Pored toga, 8K rezolucija prikazuje slike sa većim detaljima, ona postavlja osnovu za precizniju i efikasniju video analitiku za velike događajte. Na primer, broj ljudi na izložbama, upravljanje parkingom na otvorenom itd.

Gde se možete primeniti

Hikvision sveobuhvatna 8K tehnologija služi korisnicima iz svih vrsta industrija sa kapacitetom da zumiraju velike scene kako bi videli tačne detalje bez gubitka kvaliteta. Rešenje je pogodno i za unutrašnje i za spoljašnje prostore kao što su aerodromi, luke, parkinzi, javne sale, trgovi, stadioni, tranzitne stanice itd., gde su potrebni širi uglovi gledanja i oštrije, detaljnije slike.

8K tehnologija za aerodrome

8K tehnologija za parking

8K tehnologija za trgove

8K tehnologija za stadione

8K Proizvodi

Hikvisionove 8K kamere pružaju ogromnu pokrivenost područja i kristalno čiste slike. Jedna 8K kamera može pokriti istu oblast za koju bi tradicionalno bilo potrebno šesnaest full-HD kamera. „Pravi 8K“ NVR-ovi M-serije obezbeđuju pristup, skladištenje, prenos, dekodiranje i izlaz video zapisa i slika sa 8K ultra-visokom definicijom.

DS-9632NI-M8
32-inča 2U 8K NVR

DS-2DP3236ZIXS-D/440(F0)(P4)
32MP 360° Panoramic & PTZ kamera

Hikvision predstavlja prve „True 8K“ NVR uređaje u industriji

1. septembar 2022. – Hikvision predstavlja prve  “True 8K” NVRs uređaje u bezbednosnoj industriji koji podržavaju video snimanje, skladištenje, prenos, dekodiranje i izlaz do 8K slika super visoke rezolucije. Nova M-serija NVR može da se koristi sa mnoštvom Hikvision kamera i idealna je za okruženja gde je potrebno široko vidno polje i izuzetno visoka rezolucija slike.

„Pravo 8K“ skladištenje, prenos, dekodiranje i izlaz

Nakon godina tehničke akumulacije i inovacija, Hikvision je sveobuhvatno nadogradio i optimizovao i softver i hardver  M-serije NVR. Ovi NVR uređaji su opremljeni 8-jezgarnim 64-bitnim SOC čipom visokih performansi i DDR4 memorijskim kompletima velikog kapaciteta, koji pružaju punu garanciju za „Pravi 8K“ funkcionalnosti.

  • 8K video pristup i skladištenje

Snažne performanse hardvera M-serije pružaju stabilnu garanciju za pristup 8K video zapisima. U međuvremenu, omogućeni inovativnom tehnologijom dinamičkog keširanja, uređaji su u mogućnosti da podese keš potrebnu za svaki kanal prema video strimu visoke konkurentnosti i velike brzine prenosa. Budući da je u stanju da efikasno prilagodi dinamičku aplikaciju, performanse celog uređaja su poboljšane, što ga čini sposobnim da postigne efikasno skladištenje za 8K video stream.

  • 8K video prenos

Ugrađena tehnologija za optimizaciju prosleđivanja portova sa velikom brzinom i kadrova ne samo da obezbeđuje integritet podataka, već poboljšava efikasnost prenosa 8K kodnog toka, efikasno smanjujući gubitak kadrova i kašnjenje.

  • 8K video dekodiranje

Sa jezgrom kodeka visokih performansi koje podržava do 32X 1080p pri 30fps, uređaji mogu efikasno dekodirati 8K strimove u realnom vremenu za dva kanala istovremeno, omogućavajući nesmetan prikaz uživo i reprodukciju.

  • 8K video izlaz

Nova serija usvaja HDMI2.1 interfejs, koji podržava izlaznu rezoluciju do 8K (7680×4320)/30HZ.

Sveobuhvatno „True 8K“ rešenje od prednjeg do zadnjeg kraja

Sa lansiranjem NVR-a M-serije, Hikvision proširuje svoja „True 8K“ rešenja sa prednjih proizvoda kao što su kamere LED displeji na pozadinske uređaje, nudeći korisnicima izuzetno jasno i detaljno vizuelno iskustvo u svim vrstama događaja..

„Pravi 8K“ NVR se mogu koristiti sa širokim spektrom Hikvision kamera kako bi se zadovoljile specifične potrebe korisnika u različitim situacijama. U kombinaciji sa kamerama fisheye, panoramic camerasTandemVu, i mnogim drugim kamerama, uređaji su pogodni za upotrebu u unutrašnjim i otvorenim prostorima kao što su javne sale, trgovi, stadioni, stanice itd., gde je širi ugao gledanja i oštriji , potrebne su detaljnije slike.

Stabilnost sistema i bezbednost podataka

Da bi se obezbedila stabilnost sistema na visokom nivou i bezbednost podataka, NVR-ovi serije M su opremljeni ugrađenim sistemom datoteka koji pomaže da se poveća produktivnost za zadatke upravljanja podacima, 1+1 redundantnim napajanjem za balansiranje opterećenja, smanjenje pritiska i povećani životni vek, kao i „dvostruki sistem“ kako bi se izbegao gubitak podataka i garantovala pouzdanost sistema za skladištenje podataka.

Jednostavna upotreba i jednostavna instalacija

Da bi se obezbedila laka upotreba i jednostavna instalacija, modeli sa 2/4/8/16 ležišta M-serije imaju dizajn šasije od 1U, 1,5U, 2U i 3U. Istovremeno, toplo pocinkovana prevlaka uređaja čini ga veoma izdržljivim, a njegova svestrana modularna arhitektura obezbeđuje fleksibilnost pri primeni. Ove karakteristike dizajna donose lagan, jednostavan uređaj za efikasno rasipanje toplote koji lako može zadovoljiti potrebe korisnika u razvoju.

Wenson Zhou, direktor proizvoda u Hikvision-u, kaže: „Nova NVR serija M prikazuje Hikvision-ove vodeće tehnologije i inovacije u industriji nudeći slike vrhunskog kvaliteta u super-visokoj rezoluciji do 8K kroz jednostavnu vezu sa širokim spektrom Hikvision kamere. Ovi „Pravi 8K“ uređaji će omogućiti korisnicima iz svih vrsta industrija sa kapacitetom da zumiraju velike oblasti kako bi videli tačne detalje bez gubitka kvaliteta.”

Loading

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak u prodavnicu