100% kupaca bi
preporučilo ovu
prodavnicu

Recenzije prodavnice

Hoopla.rs

Hoopla.rs

HikCentral VMS Servers

Unapred instaliran softver sa aktiviranom licencom

Hikvision HikCentral-Workstation V2.1.0

Šta nudimo

HikCentral-Vorkstation dolazi sa HikCentral Professional softverom i Vindovs OS instaliranim podrazumevano, pružajući integrisano rešenje sa namenskim hardverom, softverom i kontrolnom pločom. Fleksibilna i laka za instalaciju i rad, ova moćna radna stanica je savršena za širok spektar malih i srednjih projekata, specijalizovana za prenos uživo, reprodukciju, prepoznavanje lica, prepoznavanje broja tablica, kontrolu pristupa, video interfon, upravljanje alarmom i više.

Ključne karakteristike

Rešenje spremno za rad

HikCentral-Vorkstation je posebno dizajnirana za male i srednje projekte. Korisnici više ne moraju da kupuju hardver i softver odvojeno, a zatim sami da instaliraju operativni sistem. Sada kupci dobijaju istovremeno i spremno za rad i integrisano rešenje, štedeći vreme i novac.

Plug and play rešenje

Instalacija nikada nije problem. HikCentral-Workstation je lagana i ne zahteva dodatnu aktivaciju pošto su neophodni operativni sistem, softver i kontrolna tabla unapred instalirani. Korisnici ga mogu brzo primeniti i početi.

Jednostavno upravljanje

Sa ugrađenim softverom HikCentral Professional, korisnici mogu personalizovati svoju kontrolnu tablu sa fokusom na svoju ulogu, fleksibilno kombinujući aplikacije uključujući video nadzor, kontrolu pristupa, detekciju ulaza i izlaza, detekciju alarma, signalizaciju i više. Vizualni sistem u realnom vremenu i prikaz statusa zdravlja uređaja omogućava korisnicima da brzo primete i lociraju abnormalne situacije i preduzmu brze akcije.

Usluga bez brige

Osećajte se bezbrižno uz trogodišnju profesionalnu posleprodajnu podršku. Svi hardveri, softveri i operativni sistemi su pokriveni!

*Za specifične uslove održavanja, molimo kontaktirajte vaš lokalni centar za posleprodajnu podršku.

Snažan prikaz u kompaktnom formatu

Radna stanica u obliku tornja kombinuje moćne funkcije s kompaktnim dizajnom, što je čini idealnom za upotrebu kao server i kontrolni klijent istovremeno. Omogućuje četiri nezavisna izlaza za ekran za upravljanje. Integrirana GPU podržava dekodiranje do 32 kanala u 1080P rezoluciji.

Pregled proizvoda

Rackmount VMS Server HikCentral-P-VSS-Base/HW/300Ch(B)

HikCentral VMS serveri kombinuju hardverske i softverske proizvode kako bi pružili korisnicima ekonomično i sveobuhvatno rešenje.

Tower VMS Workstation HikCentral-Workstation/HW5L/32Ch(C)

Radna stanica u obliku tornja kombinuje moćne funkcije sa kompaktnim dizajnom, što joj omogućava da istovremeno služi kao server i kontrolni klijent.

Tower VMS Workstation HikCentral-Workstation/HW7L/32Ch(C)

Radna stanica u obliku tornja kombinuje moćne funkcije sa kompaktnim dizajnom i može se koristiti kao server i kontrolni klijent istovremeno. 1) Četiri nezavisna izlaza za ekran za efikasno upravljanje

Rackmount VMS Server HikCentral-P-VSS-Base/HW/64Ch(B)

HikCentral VMS serveri kombinuju hardverske i softverske proizvode kako bi pružili korisnicima ekonomično i sveobuhvatno rešenje.

Referenca proizvoda i licence

Loading

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak u prodavnicu