Hoopla.rs

 

CCTV

1916 recenzija

94% kupaca bi preporučilo ovu prodavnicu svojim poznanicima

recenzije prodavnice ★★★★★

kvalitet komunikacije ★★★★★

Sajt se lista na portalu:

logo

Zanimljivosti o alarmnim sistemima

Pođimo od logične pretpostavke da niko ne želi da živi u objektu koji nije zaštićen, jer je kao takav mamac za lica sa sumnjivim namerama – upravo zbog toga se ljudi veoma interesuju za sisteme zaštite, tj. alarmne sisteme.

Zanima ih kako oni funkcionišu, da li je zahvaljujući kupovini i ugradnji jednog ovakvog sistema njihova imovina na sigurnom, da li možda ima lažnih dojava i uzbuna i slično.

U ovom tekstu ćemo pokušati da otklonimo te nedoumice.

Naime, osnovna svrha alarmnih sistema jeste odvraćanje provalnika od samog pokušaja da izvrše krivično delo provale, krađe, pljačke i slično, a ukoliko do toga već dođe, da momentalno obave dojavu kako ne bi došlo do neželjenih posledica.

Alarmna centrala, šifrator, detektor pokreta, unutrašnja i spoljna sirena, rezervno napajanje – osnovni su delovi jednog sistema zaštite objekta u kome živite ili radite.

Da li odabrati žični ili bežični alarmni sistem?

Najpre, navešćemo da svaki sistem ima svojih prednosti i nekih mana, ali sve zavisi šta je vama tačno potrebno.

Na primer, žični alarmni sistem je jeftiniji od bežičnog, radi veoma pouzdano bez prekidanja u komunikaciji, pri čemu je napajanje centralno bez zamene baterija u periferijama. Sa druge strane, bežični sistem odlikuje brzina montaže, i mogućnost ugradnje ukoliko u domu ne postoji opcija da se provlače novi kablovi.

Naša topla preporuka jeste da nas kontaktirate, pa će naše ljubazno i stručno osoblje da sasluša vaše zahteve, želje i potrebe, nakon čega će vam predložiti adekvatno rešenje. Pri tome, budite uvereni da dobijate najbolji odnos između uloženog novca i performansi opreme.

Kako se alarmni sistem kontroliše preko telefona?

Ovo je jedno veoma zanimljivo pitanje koje ljude interesuje, upravo zbog činjenice da putem mobilnog telefona i aplikacije koja je instalirana, alarmni sistem možete da uključite ili isključite gde god da se nalazite u tom trenutku.

Svaki alarmni sistem je moguće nadograditi na ovaj način, tako da se njime upravlja putem smart telefona. Sistem se dograđuje sa IP modulom i tako imate ovu funkcionalnost. Lako može da se proveri da li je alarm koji se oglasio u vašem lokalu, stanu ili kući, lažan ili stvaran i to tako što aplikacija podržava i pregled IP kamera.

Alarmi imaju telefonske dojave, a za slučaj da nemate fiksnu telefonsku liniju, tada je preporuka ugradnja dodatnog GSM modula.

Budite slobodni da nas kontaktirate i ako se nalazite van Beograda, jer pokrivamo i unutrašnjost – Novi Sad, Subotica, Jagodina, Čačak, Kraljevo… Oprema koju prodajemo i ugrađujemo je visokih tehničkih performansi, proizvedena od vodećih svetskih brendova, što je još jedna garancija kvaliteta, pouzdanog i dugotrajnog rada, odnosno vašeg zadovoljstva, sigurnosti i bezbednosti.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak u prodavnicu