100% kupaca bi
preporučilo ovu
prodavnicu

Recenzije prodavnice

Hoopla.rs

Hoopla.rs

Autorska prava

Korišćenjem bilo kog dela www.cctv.rs sajta, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem www.cctv.rs sajta, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Nijedan deo www.cctv.rs sajta ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje ciljeva koji su u suprotnosti sa poslovanjem Manicom CcTv doo.

Privredno društvo Manicom CcTv doo korisnicima sajta, u dobroj nameri, u skladu sa etičkim kodeksom i dobrom poslovnom praksom obezbeđuje korišćenje sadržaja www.cctv.rs sajta. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje www.cctv.rs sajta ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Sajt www.cctv.rs sastoji se od vlastitih sadržaja i sadržaja korisnika i svi sadržaji se objavljuju u dobroj veri. Sve sadržaje www.cctv.rs sajta koristite na vlastitu odgovornost i privredno društvo Manicom CcTv doo se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem sadržaja www.cctv.rs sajta.

Pristup www.cctv.rs sajtu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je licima bilo kog uzrasta.

Privredno društvo Manicom CcTv doo polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta smatra se kršenjem autorskih prava www.cctv.rs sajta i podložno je podnošenju tužbe zbog povrede autorskog ili srodnog prava ili postojanja ozbiljne pretnje da će pravo biti povređeno.

Manicom CcTv doo ima isključivo pravo da štiti integritet svog dela, i to naročito da se suprotstavlja izmenama svog autorskog dela od strane neovlašćenog lica, da se suprotstavlja javnom saopštavanju svog dela u izmenjenoj ili nepotpunoj formi, da daje dozvolu za preradu svog dela. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava (privredno društvo Manicom CcTv doo) smatra se kršenjem autorskih prava i predstavlja privredni prestup za koji privredni prestup je zakonom propisana novčana kazna od 100.000,00 dinara do 3.000.000,00 dinara.

Ukoliko smatrate da je www.cctv.rs sajt na bilo koji način povredio vaša autorska i srodna prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti navoda pritužbe.

Privredno društvo Manicom CcTv doo na sajtu www.cctv.rs linkove objavljuje u svemu u skladu sa principima etičnosti, dobroj veri i ciljevima poslovne politike i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje koji figuriraju izvan portala

Privredno društvo Manicom CcTv doo se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika sajta, osim u slučaju teškog kršenja pravila www.cctv.rs sajta ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Privredno društvo Manicom CcTv doo zadržava pravo da na sajtu www.cctv.rs  bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama www.cctv.rs sajta može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na sajtu.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak u prodavnicu