100% kupaca bi
preporučilo ovu
prodavnicu

Recenzije prodavnice

Hoopla.rs

Hoopla.rs

Šta je Multivizija?

Multivizija je inovativni koncept dizajna koji može istovremeno da nadgleda i snima više oblasti ili uglova koristeći sveobuhvatne sisteme sigurnosnog nadzora. Dahua Technology integriše više kamera i naprednu tehnologiju obrade slike kako bi obezbedila sveobuhvatno i inteligentno rešenje za bezbednosni nadzor.

Zašto nam

 

je potrebana

 

Multivizija?

Sa razvojem industrije bezbednosti, potražnja kupaca za većim nadzorom, jasnijim slikama i inteligentnijim funkcijama koje se kombinuju sa potrebama raste. Tradicionalne front-end kamere više ne mogu da ispune zahteve kupaca.
NEDOVOLJNO VIDNO POLJE

Tradicionalne kamere sa fiksnim vidnim poljem mogu imati slepe uglove i propustiti ključne informacije, što otežava sveobuhvatno praćenje čitavog područja.

JEDNOSMERNI MONITORING

Tradicionalna kamera može da nadgleda samo jedan pravac i ne može fleksibilno da prati više situacija.

LOŠA POVEZANOST IZMEĐU VIŠE KAMERA

Kada više uređaja prati velike scene, postoji ograničena i teška veza između uređaja. Podaci koje generiše više uređaja su raštrkani i ne mogu se integrisati za upotrebu.

Da bi zadovoljila potrebe kupaca, Dahua je počela da razvija prvu Multivizija kameru 2016. godine i od tada sprovodi dubinsko istraživanje povezanih tehnologija.

Koliko je

 

Multivizija

 

napredovala?

Kolika je

 

vrednost

 

Multivizije?

Sve-u-jednom dizajnu

Multivizija serija integriše više kamera u jedan uređaj, koristeći samo jednu IP adresu i pružajući više slika na različitim ekranima.                                                                                                                                    .

Prošireno praćenje

Proizvodi serije Multivizija efikasno rešavaju ograničeni ugao vidnog polja kod tradicionalnih kamera, ne samo što omogućavaju šire i dalje gledanje, već pružaju i detalje cilja prilikom gledanja panoramskih slika.

Više kanala, više AI

Svaki kanal podržava inteligentne funkcije i različiti kanali mogu koristiti različite inteligentne funkcije. Neki proizvodi mogu omogućiti više inteligentnih funkcija istovremeno.

Smanjenje troškova

Multivizija serija smanjuje složenost i poteškoće u procesu instalacije, poboljšava efikasnost i pruža odgovarajuće iskustvo za korisnike.                                        .

Panoramsko Spajanje

BEŠAVNA FUZIJA, PANORAMSKI POGLED

Serija Panoramic Splicing se uglavnom sastoji od više tradicionalnih kamera. Koriste se kamere sa više sočiva za dobijanje jasnih slika i koristi se napredni algoritam za spajanje metapodataka na nivou piksela za spajanje slika, stvarajući panoramsku sliku od 180° da bi se prikazalo više detalja i da bi se uštedili troškovi proizvoda i rada.

Tehnologija

Multivizija Panoramic Splicing kamere efikasno zamenjuju više kamera sa jednim uređajem, pružajući veće vidno polje i više detalja na jednoj slici.

Multi-direction

ISTRAŽITE SMER, ŠIRE POKRIVANJE

Višesmerne kamere podržavaju više inteligentnih funkcija istovremeno, omogućavajući manje tačaka instalacije i prilagodljivost složenim potrebama, što na kraju dovodi do uštede.

Tehnologija

X-Spans

PROŠIRENI PRIKAZI, SNIMLJENI DETALJI

Proizvodi serije X-spans se obično sastoje od kanala za pregled i kanala detalja. Korišćenjem jednog ili više DSP čipova visokih performansi, kanali se mogu povezati da bi se rešio složeni problem konfiguracije tradicionalnog povezivanja bullet i PTZ kamera.

Tehnologija

Automatska kalibracija je proces povezivanja dva nezavisna kanala, što je osnova za povezivanje kanala.

Kada su potrebni specifični detalji u panoramskoj kameri, kamera se može povezati sa optičkim zumom prema meti da bi se dobila jasna i detaljna slika. Cilj se može povećati do 42x.

Panoramski kanal i kanal detalja mogu se povezati da bi se postiglo pametno praćenje. Kada čovek/vozilo pokrene IVS pravilo panoramskog kanala, kanal detalja će nastaviti da prati otkriveni objekat.

Mogućnost primene

Kuća

Hodnik

Farma

Pregled proizvoda

Tioc Duo

Full-Color DUO

2-Directional IPC-2

2-Directional IPC-5

SDT2A Serije

Wi-Fi & 4G Dual Serije

SDT3E Serije

SDT4E Serije

Multi-sensor 180° Serije

Dual-Sight Polarlight Serije

4-Directional Dome

Triple-Sight Perimeter Protection

SDT4A Serije

SDT6C Serije

SDT8C Serije

SDT5X Serije

Mini Hubble

S3 Hubble

PM TALK

Šta je Multivizija?

Šta je motivisalo Dahuu da razvije Multivizija seriju?

Koja je razlika između tri serije?

Koji su budući trendovi i inovacije?

Loading

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak u prodavnicu