100% kupaca bi
preporučilo ovu
prodavnicu

Recenzije prodavnice

Hoopla.rs

Hoopla.rs

Dahua HTTP Push

Šta je Dahua HTTP Push?

Dahua HTTP Push naglašava pojednostavljen, efikasan i bezbedan pristup prenosu podataka sa front-end, back-end, softverskih proizvoda, na platforme trećih strana. Sa HTTP Push-om, prenos alarmnih događaja, izveštaja podataka i slika postaje brz i efikasan. Ovaj metod prenosa pojednostavljuje proces za klijente treće strane, eliminišući uobičajene izazove u razvoju i konfigurisanju. Lako konfigurisanje na strani uređaja štedi vreme i troškove radne snage. Primena Dahua HTTP Push-a  pojednostavljuje procese i obezbeđuje viši nivo bezbednosti i pouzdanosti u prenosu podataka.

Prednosti

Nema potrebe za čestim razvojem

Klijenti trećih strana moraju samo da podržavaju HTTP usluge i analiziraju povezane protokole.

Podržava različite prenose podataka

Različiti oblici informacija, kao što su izveštaji, slike i događaji, mogu se efikasno preneti trećim licima, što predstavlja značajan napredak u pogodnostima i efikasnosti.

Obezbedite bezbednost

Dahua HTTP Push daje prioritet bezbednosti prenosa informacija koristeći HTTPS protokol i autentifikaciju da bi se obezbedilo šifrovanje tokom prenosa.

Jednostavna konfiguracija na Dahua uređajima

Proces konfiguracije na strani uređaja je izuzetno jednostavan i brz.

Preporučeni proizvodi

IPC

PTZ

NVR

XVR

DSS

ITC

Mogućnost primene

null

Bankarstvo i finansije

Banka sa platformom za e-nadzor treba da vrši stalni nadzor 24/7 i proverava svaki događaj i ključne informacije. To bi izazvalo visoke troškove rada i rezultiralo neefikasnim odgovorom u slučaju nekog događaja. Zbog toga oni koriste HTTP Push za slanje obaveštenja o događaju centralnom serveru samo kada je izabrani događaj otkriven.

Loading

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak u prodavnicu