Hoopla.rs

 

CCTV

1916 recenzija

94% kupaca bi preporučilo ovu prodavnicu svojim poznanicima

recenzije prodavnice ★★★★★

kvalitet komunikacije ★★★★★

Sajt se lista na portalu:

logo

Zbog čega su vam neophodni alarmni sistemi?

Ako vi bezbrižno spavate – nemojte misliti da provalnici takođe spavaju! Ukoliko ste na godišnjem odmoru, negde daleko od svoje kuće – to ne znači da je vaša imovina sigurna i bezbedna – naročito ako niste ugradili alarmni sistem.

Iz svega navedenog vidimo da je alarm zapravo prva prepreka ili prvi korak u zaštiti imovine i lica od provalnika. To je jedna investicija u budućnost, a pre svega u miran san vas i vaše porodice. Sav uloženi novac u kupovinu i ugradnju alarmnih sistema se tokom godina višestruko vraća, naročito ako zamislimo hipotetičku situaciju u kojoj biste mogli biti pokradeni, gde bi vam imovina bila oteta, oštećena ili članovi porodice ugroženi i slično.

Da biste izbegli sve te ružne i neželjene scenarije, najbolji način jeste da nas pozovete i da se sa nama konsultujete oko toga šta su vaše stvarne potrebe za bezbednošću. Mi smo tim profesionalaca koji će vam u svakom trenutku predložiti najbolja rešenja i garantujemo da dobijate najidealniji balans između uloženog novca i performansi opreme koju birate.

Naše ljubazno i stručno osoblje stoji na raspolaganju za sva pitanja oko izbora alarma i svega što čini jedan alarmni sistem.

U našoj ponudi je oprema poznatih svetskih brendova, što je još jedna garancija kvaliteta, kao i toga da će uređaji raditi kvalitetno i biti dugog radnog veka.

Ugradnju vršimo i van Beograda, dakle pokrili smo Novi Sad, Suboticu, Čačak, Kraljevo, Jagodinu… Svi sistemi koji se ugrađuju su proverena rešenja i svoju primenu su već pronašli u mnogim poslovnim objektima, kao što su razne institucije, banke i slično.

Potrebno je da znate da je prva i osnovna namena jednog alarmnog sistema da lica sa lošim namerama zapravo u startu odvrati od pokušaja provale. Objekti koji su nezaštićeni prosto mame ovakve osobe da pokušaju da načine štetu, ali zbog toga u obrnutoj situaciji, kada vide da su kuća, lokal ili bilo koji drugi objekat, pod zaštitom, oni odustaju.

U tom smislu možemo da posmatramo alarmne sisteme kao preventivu, ali i kao prvu liniju odbrane tokom pokušaja provale.

Naša kompanija prodaje i ugrađuje alarmne sisteme koji su proizvedeni i dizajnirani od strane vodećih svetskih proizvođača, pri čemu ih odlikuje izuzetna pouzdanost, kvalitet i lakoća u korišćenju, i što je izuzetno bitno – nema lažnih uzbuna.

Korisno je da znate da imate mogućnost da alarmni sistem aktivirate ili deaktivirate putem mobilne aplikacije na smart telefonu. Alarmni sistemi se sastoje od:

Alarmne centrale

Detektora pokreta

Šifratora uz pomoć koga se sistem deaktivira ili aktivira

Rezervnog napajanja

Unutrašnje i  spolašnje sirene.

Postoje žični i bežični alarmni sistemi.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak u prodavnicu