Hoopla.rs

 

CCTV

1916 recenzija

94% kupaca bi preporučilo ovu prodavnicu svojim poznanicima

recenzije prodavnice ★★★★★

kvalitet komunikacije ★★★★★

Sajt se lista na portalu:

logo

Zbog čega je dobro imati EVR?

Zamislite da ste šef ili vlasnik firme, koji nema nikakav uvid u to kada njegovi zaposleni dolaze i odlaze sa radnog mesta ili se možda šetaju u međuvremenu? Da li mislite, da bi se marljivost, trud i ostajanje duže na poslu trebalo nagraditi, a sa druge strane, nepoštovanje radnih obaveza na odgovarajući način sankcionisati?

21vek i savremene tehnologije nam donose niz prednosti i olakšavaju svakodnevne obaveze, pa je tako evidencija radnog vremena ili skraćeno EVR, postala potreba a ne luksuz poslovnog čoveka.

Koje su prednosti EVR sistema?

Smisao svega jeste da se uspostavi bolja radna disciplina koja vodi većoj produktivnosti i efikasnosti, kao i automatizacija obračuna zarada.

Nijedan poslodavac ne želi da zaposleni kasne na posao, ili da odsustvuju na pauzi više nego što je to dozvoljeno; upotrebom EVR sistema sprečavaju se zloupotrebe pre svega kod obračunavanja prekovremenih radnih sati, a takođe se dobija i jasan pregled efikasnosti svakog zaposlenog pojedinačno tokom obaveznog radnog vremena.

EVR za bolju organizaciju poslovanja

EVR sistemi su tako napravljeni da pružaju precizne podatke o:

–          Odsustvima i pauzama

–          Sastancima

–          Ukupnom vremenu provedenom na radnom mestu (dolazak i odlazak)

Učinak i profit jedne kompanije uveliko može da bude uslovljen ovim trima navedenim stavkama, tako da je veoma korisno da se ima precizan uvid u iste. Na taj način poslodavac ili menadžer prepoznaje nedostake u organizaciji posla, i iste može da otkloni na najbolji način.

Zahvaljujući tome se poslovni procesi poboljšavaju, a sa druge strane, stvara se timska atmosfera među zaposlenima, zato što nema „varanja“, jer su podaci koje obezbeđuje EVR fer i uvek pouzdani, te im svi veruju.

Sve navedeno, podstiče zaposlene da se više trude, budu odgovorniji i angažovaniji, što je na kraju, svima u zajedničkom interesu.

Koje vrste EVR postoje?

Možete da birate između veoma malih modela koji poseduju tastaturu, pa sve do velikih ekrana koji su osetljivi na dodir. Sve zavisi od toga koje su vaše potrebe, tako da postoje rešenja sa više vrsta kontaktnih i beskontaktnih terminala.

Identifikacija je zasnovana putem RFID tagova, ili na osnovu kartica sa magnetnom trakom. Takođe, postoje i biometrijski čitači otisaka prstiju, kao i kombinovani terminali koji upotrebljavaju pri svom radu više tipova identifikacije.

Softverska rešenja za EVR

Softverska podrška nam pruža kompletnu analizu rada zaposlenih, bolovanja, obračun plata i dr. Dakle, na jednom mestu ćete imati sve informacije koje su vam potrebne. EVR sistemi su veoma sveobuhvatni, tako da mogu da vrše konverziju radnih sati u plate, na primer. Za korišćenje su vrlo jednostavni, pa će vam zahvaljujući EVR sistemima, poslovanje biti automatizovano, a samim tim i olakšano i unapređeno.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak u prodavnicu