100% kupaca bi
preporučilo ovu
prodavnicu

Recenzije prodavnice

Hoopla.rs

Hoopla.rs

Prodaja i ugradnja opreme za ozvučenje

Sa ozvučenjem se susrećemo na raznoraznim mestima, počevši od koncertnih dvorana, preko klubova, kafića, restorana, hotela, pa sve do čekaonica u raznim zdravstvenim i drugim ustanovama… – tako da možemo slobodno da zaključimo da svakodnevno funkcionisanje ne bi bilo zamislivo bez zvučnika, mikrofona, pojačala

Za sam početak naše priče o ozvučenju, hajde da se upoznamo sa time šta je zvučnik. Definicija kaže da je to elektromehanički pretvarač koji pobuđen električnim signalom proizvodi zvuk koji je namenjen ljudskom uhu. To je zvuk koji ima frekvencijski opseg od 20 do 20 000 Hz. Međutim, pojam “zvučnik“ susrećemo i kada se misli na zvučničku kutiju u kojoj je smeštena jedna ili više zvučničkih jedinica ili drugačije rečeno – zvučnika u užem smislu te reči.

Firma Manicom CcTv d.o.o. bavi se prodajom i ugradnjom opreme za javno ozvučenje.  U pitanju je oprema najpoznatijih svetskih brendova, jer se rukovodimo pravilom da je „samo najbolje dovoljno dobro“. Pri tome, vodimo računa da cene budu više nego pristupačne spram kvaliteta opreme i njenih tehničkih performansi.

Na našem sajtu možete da pogledate sve proizvode, a dobra vest je takođe, da ugradnju vršimo na celoj teriotiriji Beograda, ali i u unutrašnjosti – pozovite nas ako ste iz Novog Sada, Subotice, Čačka, Jagodine…

Uz to, nudimo vam stručne savete kako da odaberete opremu za ozvučenje koja odgovara vašim stvarnim potrebama i da na taj način, postignete savršen balans između kvaliteta i cene koju plaćate. Naše ljubazno i stručno osoblje će vas uputiti u sve tajne dobrog zvuka i kako da vam kvalitetno ozvučenje pruži maksimalan ugođaj.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak u prodavnicu