100% kupaca bi
preporučilo ovu
prodavnicu

Recenzije prodavnice

Hoopla.rs

Hoopla.rs

Video Nadzor Za Vikendice

Jedna od lepših stvari u životu jeste da sa svojom porodicom i prijateljima provedete vikend, dane praznika ili možda i ceo odmor u prekrasnoj vikendici koju ste sagradili za opuštanje uma i tela, nakon svakodnevnog stresa. Ipak, ta prelepa kućica na planini, u banji ili na bilo kojoj drugoj lokaciji, većim delom vremena stoji prazna, nezaštićena i kao takva, relativno je lak plen za osobe koje nemaju baš tako plemenite namere.

Bez obzira da li u vikendici čuvate neke vredne predmete ili ne, svakako ne želite nepozvane posetioce. Sa druge strane, kako vam se dopada ideja, da u svakom trenutku, preko mobilnog telefona, možete da pogledate svoju kućicu „kao na dlanu?“ Da osmotrite dvorište, ulazna vrata, unutrašnjost i sve to u realnom vremenu?

Upravo iz svih tih razloga, predlažemo nabavku opreme za video nadzor. Kamere i snimači, omogućiće vam miran san i kada ste nekoliko stotina kilometara udaljeni od svoje imovine, jer znate da je ista na sigurnom.

Sam podatak o tome da je objekat zaštićen, već u startu odvraća lica sa lošim namerama, tako da verovatno do neke neželjene situacije neće ni doći. Njihova glavna meta su objekti koje niko nije obezbedio te su lako dostupni za provale i krađe, i zbog toga ne dozvolite da se o vašoj imovini razmišlja na takav način.

Video nadzor za vikendice – cena

Investiranje u miran san – nema cenu, ali ipak nije potrebno da se rasipate, već da opremu prilagodite svojim stvarnim potrebama. Kamere je neophodno pravilno postaviti, kako bi snimale sve što se dogaša ispred i unutar objekta. Osim kamera, biće vam potrebni DVR snimači. Cena snimača je određena brojem kamera koje uređaj podržava, kao i rezolucijom u kojoj reprodukuje i čuva materijal.

Orijentaciono, cene DVR snimača se kreću od 80 do 300 evra, a ako planirate da kupite najbolji kvalitet, onda savetujemo Full HD.

Dnevni i noćni režim rada kamera

Oznaka D/N, znači snimanje u dnevnom i noćnom režimu. Ovakve kamere imaju IC diode, koje se uključe kada nema dovoljno svetlosti, pa tako prelaze iz jednog režima rada u drugi; noćni snimak će biti crno-beli.

Interesantno je da svetlost IC dioda ljudskom oku nije vidljiva, međutim, ona vašoj kameri omogućava da vidi i u mrklom mraku.

Šta ako želimo da u budućnosti dodamo veći broj kamera?

Ljudi se neretko odlučuju da broj kamera za video nadzor povećaju, pa se zbog toga savetuje da u startu nabavite DVR ili NVR koji imaju odgovarajući broj priključaka. Na ovaj način mogu da se povežu sve kamere, a glavni razlog za ovakvu odluku jeste da štedite i to tako što je cena za povezivanje većeg broja kamera na jednom uređaju niža u odnosu na kupovinu više manjih uređaja za jednak broj kamera.

940
0
Korpa