100% kupaca bi
preporučilo ovu
prodavnicu

Recenzije prodavnice

Hoopla.rs

Hoopla.rs

Metalni šifrator – čitač i ID privezak

Interfonski sistemi su postali neophodnost savremenog čoveka koji želi da na pravi način zaštiti svoju porodicu i imovinu, odnosno poslovni prostor i radno okruženje.

U našem tekstu ćemo vas bliže upoznati sa metalnim šifratorom i ID priveskom.

Poseduje antivandal, pocinkovano kućište, koje je čvrsto. Postoji mogućnost da memoriše do čak dve hiljade korisnika, dok je domet privezaka ili kartica od tri do šest centimetara. Radni napon je DC 12 V, dok su njegove dimenzije 118 x 58 x 22 milimetara.

Metalni šifrarnik je dvoredni, i sa prednje strane je vodootporan. U ponudi ga drugačije možete pronaći pod imenom samostalni čitač RFID privezaka (tagova) / RFID kartica, odnosno kao šifrator za ograničenje pristupa. Korisnici upotrebljavaju šifre, priveske ili kartice ili kombinaciju.

Poseduje pozadinsko osvetljenje tastera, što je veoma zgodno kada se vraćate kasno uveče kući ili ulazite u svoj poslovni prostor kada nema dnevne svetlosti. Potrošnja je mala, do 60 mA, i ima zaštitu od kratkog spoja na izlazu.

Takođe, uređaj odlikuje i adekvatna zaštita od neovlašćenog otvaranja, dok je radna frekvencija 125 KHz. Postoji mogućnost brisanja i memorisanja kartica i privezaka bez njihovog fizičkog prisustva, i to se radi putem broja na samom privesku, odnosno kartici.

Radna temperatura ovog uređaja je od minus 45 do plus 60 stepeni Celzijusovih.

Kada je reč o ID privesku, on se upotrebljava za ulazak u zgrade, kuće i sl, i to bez ključa, a pomoću tagova. Drugi naziv je RFID privezak za kontrolu pristupa, odnosno otvaranje električnih brava uz pomoć ugrađenih RFID čitača.

Radna frekvencija im je 125 KHz. Postoje modeli u različitim bojama.

Možemo se pohvaliti time da koristimo proizvode najoznatijih svetskih brendova, što je ujedno i garancija kvaliteta – Commax, Teh-Tel, Eura, Comelit, Dahua, Hikvision… Ukoliko niste sigurni šta bi to za vas bilo najbolje, a da zadovoljava sve sigurnosne potrebe, predlažemo da nas kontaktirate. Naše ljubazno i stručno osoblje će pažljivo saslušati zahteve i predložiti vam najbolja rešenja. Samo na taj način dobijate prave informacije o performansama proizvoda i optimalan odnos između kvaliteta i cene, tako da ćete na kraju uvideti da ste za svoj novac dobili maksimum.

Montažu obavljamo na celoj teritoriji Beograda, kao u Novom Sadu, Subotici, Kraljevu, Čačku, Jagodini…

Iza nas je dugogodišnje iskustvo i niz zadovoljnih klijenata, koji su zahvaljujući modernim tehnologijama uspeli da olakšaju i osiguraju svakodnevni život i svoju imovinu.

1.057
0
Korpa