Fibaro sistemi pametnih kuća Ostavite komentar

FIBARO System je najnaprednije rešenje u svetu uređaja za automatizaciju doma. Z-Wave tehnologija koju koriste FIBARO uređaji omogućavaju vam da kontrolišete sve električne uređaje u zgradi i na imanju, bez mešanja u infrastrukturu same zgrade. Zahvaljujući minijaturnim uređajima, sistem dolazi do izražaja svojom neupadljivom instalacijom. Mikromoduli mogu biti instalirani na postojeće utičnice i prekidače, kompatibilni su sa većinom električnih instalacija. Dizajniran u svakom detalju, naši estetski prijatni moduli mogu biti postavljeni na bilo kom mestu i poziciji. Kontrolne jedinice komuniciraju bežično sa uređajima u zgradi i šalju im određene komande za izvršenje. Fibaro pruža vrhunski komfor i sigurnost vas i vaše porodice.

Резултат слика за FIBARO System

Intuitivan interfejs izuzetno jednostavno podešavanje

Home Centar 2 i Home Centar Lite imaju čist, jednostavan i USER FRENDLI interfejs koji vam omogućava da pratite i podešavate parametre u vašem domu ili kancelariji. Korisnik ima mogućnost da kontroliše FIBARO sistem preko telefona, tableta ili kompjutera i to bilo gde u svetu da se nalazi. Aplikacije na vašem smart home uređaju su pravljene za iOS i Android operativne sisteme.

Резултат слика за FIBARO System

Home Center 2

Home Center 2 je brz, efikasan i moćan hub, koji služi za kontrolu Fibaro sistema. Home Center 2 komunicira sa i do 230 učesnika i senzora koristeći bežičnu komunikaciju koja se zove Z – Wave. Rad Fibaro kontrolne jedinice je zaštićen naprednim backupom podataka i automatskim recovery sistemom smeštenim na USB memoriji unutar sistema. Koristeći user-friendly interfejs za konfiguraciju Home Center 2 sistema, možete kreirati napredne, unapred definisane scene. Home Centar 2 može upravljati pravima korisnika korisnika prava i podržava VoIP funkcionalnost i video-interfone. Home Centar 2 daje korisnicima sposobnost da pišu scenarija, i tako prošire funkcionalnost sistema.

 

Home Center Lite

Home Center Lite je novi, neverovatno kompaktan mozak Fibaro Sistema, koji koristi proverena rešenja u Home Center 2. HCL je opremnjen novim recovery sistemom koji ima mogućnost skladištenja podataka na Cloud – u. Manji je nego HC2 ali je moguće proširiti mogućnosti u pomoću modula (baterija i GSM modul*). Home Center Lite kontroler omogućava još veću integraciju kućnih multimedija sistema sa FIBARO sistemom.

 

Utikač

FIBARO Wall Plug, sa svojim jedinstvenim pametnim sistemom za merenje napona, ultimativni plug & play, izuzetno kompaktan, veoma sofisticiran i daljinski kontrolisan adapter. Ovaj visoko funkcionalni utikač se može koristiti na bilo kom mestu na kome želite da kontrolišete električne uređaje (maksimalna snaga do 2.5 kW), dok kontrolišete potrošnju energije na jednostavan način.

Резултат слика за FIBARO Wall Plug,

Roletne 2

Daljinski kontrolisan modul, dizajniran da radi sa AC motorima za spuštanje tendi, venecijanera, kapija i dr… Precizno podešavanje položaja lamela na venecijanerima je moguće ukoliko su motori opremljeni mehaničkim i elektronskim prekidačima i uređaj opremljen mogućnošću praćenja potrošnje energije.

Резултат слика за fibaro roller shutter 2

Dimer 2

FIBARO Dimmer 2 je radio kontrolisani, modul za prigušivanje svetla dizajniran da radi sa bilo kojim svetlom. Oseća tip osvetljenja i po tome automatski podešava najbolji kontrolni mod. Uređaj pruža informacije o potrošnji energije, opremljen je bezbednosnim merama kao što su zaštita modula od preoptrerećenja, pregrejavanja i pregorevanja.

 

Relej Prekidač

Daljinski kontrolisani FIBARO On/Off Relay Switch je dizajniran tako da može da se uklopi u standardne kutije sa prekidačima, ili bilo gde drugde gde je potrebno upravljati električnim uređajem snage do 2500W. FIBARO On/Off Relay Switch može uključiti ili isključiti konektovan uređaj ili radio talasima ili prekidačem na zidu povezanim direktno na njega.

Dupli Relej Prekidač

Daljinski kontrolisani FIBARO On/Off Relay Switch je dizajniran tako da može da se uklopi u standardne kutije sa prekidačima, ili bilo gde drugde gde je potrebno upravljati sa dva nezavisna uređaja snage kombinovane snage do 1500W. FIBARO On/Off Relay Switch može uključiti ili isključiti konektovan uređaj ili radio talasima ili prekidačem na zidu povezanim direktno na njega.

 

RGBW Kontroler

RGBW Controller je univerzalni, Z-Wave kompatibilni RGB/RGBW kontroler. RGBW kontroler koristi PWM izlazni signal, koji mu omogućava da kontroliše LED, RGB, RGBW trake, halogene sijalice i ventilatore.Kontrolisani uređaji mogu biti jačine 12 ili 24 VDC. Po potrebi uređaj podržava do četiri 0V-12V analogna senzora, kao što su senzori temperature, senzori vlage, senzori vetra, senzori kvaliteta vazduha, senzori svetla …Svi IN i OUT terminali mogu biti konfigurisani za LED kontrolu ili 0V-10V čitanje signala.

Резултат слика за FIBARO RGBW Controller

Univerzalni Senzor

Universal Binary Sensor je bežični modul koji poboljšava funkcionalnost bilo kog senzora sa binarnim izlazom omogućavajući mu komunikaciju sa bežičnom Z-wave mrežom i FIBARO sistemom. Modul omogućava bežičnu komunikaciju između sistema i dva binarna senzora ili četiri DS18B20 senzora temperature. Glavna uloga senzora je integracija FIBARO bežičnog sistema sa postojećim žičnim i bežičnim alarmom i sistemima za merenje (temperature, osvetljenja….). Kao element zaštite, signal uređaja i sam uređaj je apsolutno nevidljiv za alarm.

 

Vrata / ProzorSenzor

Door/Window Sensor je senzor koji radi na baterije. Radi po standardima Z-Wave i kompatibilan je sa FIBARO sistemom. Senzor proširuje mogućnosti sistema prateći otvaranje vrata, prozora i garažnih vrata. Korisiti se u zaštitnim sistemima automatske kontrole svetla, kontroli pristupa i zaštite imovine.

 

Senzor Poplave

Flood Sensor je univerzalni, Z-Wave kompatibilni, senzor poplave i temperature. Uređaj može koristiti bateriju* i/ili VDC adapter/punjač (12/24 VDC). Dizajniran da bude postavljen na podu ili zidu sa detektorima poplave koji su žicom povezani za uređaj. Uređaj ima ugrađeni LED indikator i akustični alarm, a takođe je opremnjen i senzorom za pomeranje glavnog kontrolera. LED dioda signalizira poplavu, operativni mod ili domet Z-Wave mreže. Takođe je ne potopiv – pluta na površini,

 

Detektor Dima

Smoke Sensor je ultra lagani, perfektno dizajnirani uređaj koji korisiti baterije a u sebi ima i fotoelektrični i senzor temperature za maksimalnu zaštitu od požara i dima. Uređaj je opremljen sa dva tipa alarma, 100dbm ugrađenom sirenom i RGB vizualnim indikatorom. Senzor ima ugrađeni Z-Wave Rage tester i može biti priljučen i na bežičnu Z-Wave mrežu i bilo koji žični uređaj za nadzor ili alarmni sistem. Jednistvena mogućnost FIBARO Smoke Sensor-a je ugrađena elektronska naprava za snimanje, a sve u svrhu pomoći oko istrage požara ili nesreće.

 

Senzor Pokreta

FIBARO sesor je visoko-napredni, ultra mali, multi-senzor. Mali senzor ima ugrađeni senzor pokreta i temperature, svetla i akcelerometar. Oko senzora vas vizuelno upozorava sa promenama u boji za bilo koji zadatak za koji ste ga postavili, zavisno od specifikacije. Motion Sensor je kompletno bežičan i prenosan, sa ugrađenim testerom dometa i daljinskim unapređenjem softvera. Sa FIBARO Home Center 2 će učiti vaše šablone, podešavajući svetlo onako kako svaki korisnik posebno voli, pa čak i upaliti svetlo u prostoriji u koju tek treba da uđete…..E to je inteligentno!

Резултат слика за FIBARO sensor

Zašto FIBARO ?

– Intuitivni interfejs, user friendly

– Bežična tehnologija

– Jednostavno korišćenje i instalacija

– Bez mešanja infrastrukture zgrade

– Dizajnirano i proizvedeno u Evropi

66

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
Korpa