Automatske rampe 1

Automatske rampe su idealna rešenja za ulaze gde cirkuliše veliki broj vozila. Ujedno, to znači i kontrolu pristupa, međutim, ono na šta želimo da ukažemo to je da je veoma važno kakve parking rampe koristite. Zbog čega?

Kada u vašu firmu dolaze klijenti, saradnici, poslovni partneri, kupci i slično, prvo što će primetiti to je automatska rampa. Ona će, već u startu, mnogo toga reći o vašoj kompaniji.

Gledano sa praktične strane, rampa je sjajno sredstvo koje onemogućava neovlašćeni ulaz vozila u prostor firme, zajednički parking prostor stambenih objekata, u javne garaže i dr.

Često ćemo primetiti i kapije na daljinsko otvaranje, međutim, one nisu predviđene da se tako često otvaraju i zatvaraju, tako da to nije rešenje za mesta gde postoji velika frekventnost vozila. Razlozi za to su vreme koje je potrebno da se kapija otvori ali i velika širina prolaza.

Upravo u ovome što smo naveli ogleda se glavna prednost automatskih parking rampi. Dakle, to je pre svega, brzina otvaranja i jednostavnost. Automatske rampe se spuštaju i podižu za veoma kratko vreme, i to može da bude i samo dve sekunde, na primer.

Kada uporedimo automatsku rampu i kapiju, kapiji je potrebno oko dvadeset sekundi, pa čak i više, što zavisi od širine. Posmatrano tako, to je velika ušteda vremena, a to je izuzetno značajno u poslovnom funkcionisanju.

Ono što je logično, to je da kod većih automatskih rampi, to jest, onih koje imaju „dužu ruku“, vreme za spuštanje i podizanje mora da bude nešto malo duže, a razlog za to je težina ruke rampe.

Dužina ruke uslovljava opterećenje kućišta i reduktora rampe.

Automatske rampe – iskustva

Ukoliko planirate da ugradite automatsku rampu ispred prostora svoje firme, na pravom ste mestu. Preduzeće Manicom d.o.o. vrši prodaju i ugradnju parking rampi, profesionalno i po veoma povoljnim cenama. Ono što želimo da istaknemo, jeste da nam se u svakom trenutku možete obratiti sa pitanjima koja se tiču pravilnog izbora automatske rampe.

Naš stručni tim će vam predložiti najbolja i najefikasnija rešenja koja će zadovoljiti sve vaše potrebe i zahteve, i kada je reč o funkcionalnosti i praktičnosti, i kada se radi o lepom estetskom izgledu, jer automatsku rampu možemo nazvati čak i „vizit kartom“ vaše firme – ona ostavlja prvi utisak na posetioce.

Ugradnju i montažu vršimo na teritoriji Beograda, ali isto tako pokrivamo i unutrašnjost, pa nas možete pozvati ako živite u Jagodini, Novom Sadu, Subotici, Čačku, Kraljevu…

Garantujemo najbolji odnos između cene i kvaliteta, što znači da za svoj uloženi novac dobijate zaista maksimalno – proizvode poznatih svetskih brendova, izuzetan kvalitet, funkcionalnost, dugovečnost automatske rampe, kao i lep dizajn.

207

One Comment

  1. Postovani,

    interesuje me automatska rampa za stambenu zgradu od 30 stanova.Molim Vas da me pozovete radi daljih dogovora.
    Moje ime je Dobrica a kontakt telefon je 063/1059126.Inace sam iz Cacka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
Korpa