Audio interfoni Leave a comment

Ukoliko živite u kući ili u stambenoj zgradi, tada je ugradnja interfona vaša neophodnost. Možda se pitate zbog čega?

Pođimo od toga da jedan soliter ima oko pedesetak stanova, i isto toliko porodica koje žele da imaju miran san, da znaju da su na sigurnom, isto kao i njihova imovina. Zgrade ili soliteri imaju svoje podrume, vešernice, skloništa i druge zajedničke prostorije gde neretko svoja „utočišta” nalaze sumnjiva lica, pa se stanarima događa da ujutru zateknu raznorazne otpatke, nered i slično, jer je neko tu pronašao adekvatno prenoćište.

Sasvim sigurno ne želite da svoju stambenu zgradu delite sa nepozvanim gostima i zbog svega toga je vaša ispravna odluka da nas pozovete da bismo ugradili interfon.

Ugradnja i korišćenje interfona ima mnogo svojih prednosti, pa ćemo navesti samo neke od njih:

  • Vrata su uvek zaključana, a ključeve imaju samo stanari zgrade;
  • Kada neko zazvoni, možete da komunicirate sa njim, odnosno da saznate ko je pred ulaznim vratima, pre nego što ćete pritisnuti dugme za otvaranje;
  • Komunikacija je dvosmerna;
  • Unutrašnja jedinica sa slušalicom se montira na najprikladnijem mestu, i to je obično hodnik ili predsoblje:
  • Spoljna jedinica je odmah pored ulaznih vrata stambene zgrade ili privatne kuće.

U današnje vreme, retko ćete zateći zgradu, soliter ili kuću koji nemaju ugrađene interfone, koji su ujedno prva mera zaštite od neželjenih situacija koje se u današnje vreme, nažalost, učestalo događaju.

U našoj ponudi postoji više modela interfona, pa vam predlažemo da nas pozovete kako bismo saslušali vaše potrebe i zahteve i potrudili se da izađemo u susret na najbolji način, tako da pravilno odaberete uređaj.

Budite uvereni da ćete imati najbolji odnos između kvaliteta i cene, odnosno tehničkih performansi uređaja i novca koji planirate da izdvojite za ovu investiciju, koju bi trebalo posmatrati kao ulaganje u bezbednost. Gledano na duge staze, uložen novac se višestruko vraća, jer miran san i bezbednost nemaju cenu.

U našoj ponudi možete pronaći interfonske komplete za jednog korisnika, interfonske komplete za dva korisnika, dodatne interfonske slušalice, šalterske audio interfone, bežične audio interfone…

Uz sve uređaje dobijate garanciju, tako da sve eventualne nedostatke pri radu otklanjamo u garantnom roku. Montažu vršimo na teritoriji Beograda, Novog Sada, Subotice, Čačka, Jagodine, Kraljeva…

Pored audio interfona, vaša dobra odluka je ugradnja naprednijih modela, a to su video interfoni, gde imate mogućnost da vidite osobu koja zvoni na ulaznim vratima, što sve povećava nivo vaše bezbednosti.

Brendovi koje koristimo su Commax, Teh-Tel, Eura, Comelit, Dahua, Hikvision… – što je još jedna garancija kvaliteta i poverenja koje nam poklanjate.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *